Ανακοινώθηκαν τα expansions του Just Cause 3

Δείτε το trailer του Sky Fortress
18 Φεβρουαρίου 2016 18:21
Ανακοινώθηκαν τα expansions του Just Cause 3

Λεπτομέρειες για το επερχόμενα πακέτα επέκτασης του Just Cause 3, καθώς και ένα trailer για το πρώτο από αυτά, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Square Enix.

Αρχίζουμε με το Sky Fortress που περιέχει ένα σύνολο καινούργιων αποστολών και εισάγει μια νέα απειλή - ένα τεράστιο και τρομακτικό φρούριο στον ουρανό και μια στρατιά από θανατηφόρα ρομπότ ‘κηφήνες’. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Rico Rodriguez θα χρησιμοποιήσει νέο και αναβαθμισμένο εξοπλισμό, όπως τα ‘Bavarium Wingsuit’, ‘Bavarium Splitter’ assault rifle και το ‘Eviction’ personal defence drone.

Το δεύτερο πακέτο έχει τίτλο Land Mech Assault και επίσης θα περιέχει μια νέα σειρά αποστολών και εξοπλισμό. Τέλος, το Air, Land & Sea Expansion Pass θα ολοκληρωθεί με το Bavarium Sea Heist, λεπτομέρειες για το οποίο θα αποκαλυφθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Το Sky Fortress θα διατίθεται στην τιμή των € 11.99, ενώ το Air, Land & Sea Expansion Pass είναι διαθέσιμο έναντι € 24,99. Και τα τρία πακέτα περιεχομένου θα είναι διαθέσιμα πριν από το τέλος του καλοκαιριού και κυκλοφορούν μία εβδομάδα νωρίτερα για τους κατόχους Expansion Pass.