Ταυτόχρονα σε PC και Xbox One το Quantum Break

Δείτε το νέο trailer, τα πλούσια pre-order bonuses και το νέο X1 bundle
11 Φεβρουαρίου 2016 14:05
Ταυτόχρονα σε PC και Xbox One το Quantum Break

Όπως έκανε γνωστό η Microsoft, το άκρως αναμενόμενο Quantum Break της Remedy θα έρθει τελικά και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μάλιστα η κυκλοφορία του στην εν λόγω πλατφόρμα θα γίνει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία στο Xbox One, δηλαδή στις 5 Απριλίου.

Παράλληλα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα νέο trailer, με τίτλο “The Cemetery”, που μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Ενώ, δημοσιεύτηκαν και αναλυτικές πληροφορίες για τα pre-order bonuses και ένα ειδικό Xbox One bundle που μπορείτε να τις διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω. 

  • Κάθε Xbox One αντίτυπο περιλαμβάνει και την ψηφιακή έκδοση του Alan Wake για το Xbox 360, μαζί με τα δύο DLC του, τα The Signal και The Writer. Ο τίτλος θα μπορεί να παιχτεί στο One χάρις το Backward Compatibility.
  • Κάθε προ-παραγγελία της Xbox One έκδοσης μέσα από το Xbox Store ή από συνεργαζόμενα καταστήματα θα συμπεριλαμβάνει έναν κωδικό και για την Windows 10 έκδοση του παιχνιδιού, καθώς και για το Alan Wake’s American Nightmare (Backward Compatibility).
  • Οι προ-παραγγελίες μέσα από συνεργαζόμενα καταστήματα θα διαθέτουν και ένα ειδικό SteelBook.
  • Ένα νέο Xbox One Special Edition Quantum Break Bundle με μια λευκή κονσόλα 500GB, ένα λευκό controller και ένα ψηφιακό αντίτυπο του Quantum Break και του Alan Wake και των DLC του θα γίνει διαθέσιμο στις 29 Μαρτίου.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Έγινε γνωστό, μέσω του παρακάτω video, πως θα υποστηρίζεται η cross-save δυνατότητα μεταξύ των Windows 10 και Xbox One εκδόσεων του Quantum Break. Ακόμη, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τα pre-orders της Xbox One έκδοσης μέσω του Xbox Store και των συνεργαζόμενων καταστημάτων, θα λάβουν έναν δωρεάν κωδικό για κατέβασμα της PC έκδοσης του Quantum Break.