Πολλές νέες πληροφορίες για το Quantum Break

Δια στόματος Sam Lake
02 Φεβρουαρίου 2016 18:39
Πολλές νέες πληροφορίες για το Quantum Break

Κατά τη διάρκεια της Masterclass διάλεξης του, ο creative director της Remedy Entertainment, Sam Lake, έδωσε αρκετές πιπεράτες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο Quantum Break. Το "time-bending" παιχνίδι της Remedy για το Xbox One, φαίνεται πως γεννήθηκε μέσα από ιδέες που εξέταζε η ομάδα ανάπτυξης για το Alan Wake 2.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα ενδιαφέροντα γεγονότα που μοιράστηκε ο Lake για το Quantum Break, το οποίο αναμένεται στις 5 Απριλίου αποκλειστικά για το Xbox One

  • Το concept του παγώματος του χρόνου αποτελεί μέρος ιδεών για το Alan Wake 2, που εν τέλει βρήκε τον δρόμο του στα "time stutters" του Quantum Break.
  • Υπάρχει ένα μικρό live-action clip -πιθανώς αναφέρεται στο easter egg- που δίνει μια ματιά στο τι συμβαίνει παράλληλα στον κόσμο του Alan Wake.
  • Κατά τη διάρκεια δημιουργίας του παιχνιδιού και της σχέσης του με την σειρά έγιναν πολλά πράγματα που έγιναν μάθημα για τον ίδιο. Τα μοντέλα παραγωγής ενός παιχνιδιού και μιας σειράς είναι εντελώς διαφορετικά. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ασύμβατα. Πήρε πάρα πολύ κόπο, σκέψη και δουλειά για να πετύχει το εγχείρημα. 
  • Η Remedy είχε τη μεγαλύτερη ομάδα συγγραφέων στην ιστορία της για το Quantum Break. Εκτός από τους Sam Lake και Mikko Rautalahti, προσλήφθηκαν δύο ακόμη συγγραφείς για αυτόν τον σκοπό και μόνο. Επιπλέον, πολλά άτομα που ασχολούνται με τη συγγραφή και τη αφήγηση στη Microsoft, ενεπλάκησαν στην διαδικασία, μαζί με αυτούς της Lifeboat Productions που ανέλαβε την παραγωγή της σειράς. Χρειάστηκε πάρα πολλή δουλειά για να πετύχουν όλα τα στοιχεία, ο ρόλος του show και του τίτλου και πως θα συνυπάρχουν οι χαρακτήρες. 
  • Η σειρά γυρίστηκε μόλις πριν ένα χρόνο, καθώς τότε είχε κλειδώσει ο κορμός της πλοκής του. 
  • O Lake πιστεύει ότι το live-action του πράγματος έχει μέλλον στα videogames, καθώς επιτρέπει να γίνονται κάποια "cool" πράγματα.