Ανακοινώθηκε το LEGO Star Wars: The Force Awakens

Με ένα trailer παρωδία της ταινίας σε στυλ LEGO
02 Φεβρουαρίου 2016 14:35
Ανακοινώθηκε το LEGO Star Wars: The Force Awakens

Η Warner Bros. ανακοίνωσε το LEGO Star Wars: The Force Awakens, την επίσημη μεταφορά της ταινίας στον κόσμο των videogames, με το μοναδικό στυλ των LEGO. Την ανακοίνωση του τίτλου, συνοδεύει ένα ξεκαρδιστικό και ευφάνταστο trailer-παρωδία του πρώτου trailer, με το οποίο ανακοινώθηκε η ομώνυμη ταινία.

Στον τίτλο θα μπορέσετε να παίξετε με τους Rey, Finn, Poe, BB-8, Kylo Ren και Han Solo, μεταξύ άλλων, ενώ θα υπάρχουν αποστολές που θα γεμίζουν το αφηγηματικό κενό μεταξύ του Return of the Jedi και του The Force Awakens. Για πρώτη φορά ο τίτλος θα εισάγει τα Multi-Builds και Blaster Battles σε παιχνίδι του LEGO σύμπαντος, όπου στο πρώτο μπορείτε να χτίσετε νέα μονοπάτια με τα υπάρχοντα τουβλάκια σας ή να τα γκρεμίσετε και να ξαναχτίσετε από την αρχή, ενώ στο δεύτερο, χρησιμοποιείται το περιβάλλον ως κάλυψη ενάντια στο First Order. 

To LEGO Star Wars: The Force Awakens κυκλοφορεί στις 28 Ιουνίου του 2016 για όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες (PS4, Xbox One, PC, Wii U, PS3, XBox 360, Nintendo 3DS, PS Vita). Απολαύστε το trailer της ανακοίνωσης.