Γιατί δεν συνέβη ακόμη το Alan Wake 2; 

Ο Sam Lake υπαινίσσεται καλύτερες ιδέες για το sequel

Γιατί δεν συνέβη ακόμη το Alan Wake 2;

O Creative Director της Remedy Entertainment, Sam Lake, παρευρέθη σε μια Masterclass διάλεξη που διοργάνωσε το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας στο Παρίσι και μίλησε σχετικά με τα πλάνα του για το Alan Wake 2 και γιατί ακόμη δεν έχει συμβεί. Ακολουθεί το απόσπασμα της ομιλίας του:

"Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε το Alan Wake 2 αμέσως μετά το Alan Wake, και προφανώς χρειάζεσαι το σωστό συνεργάτη. Χρειάζεσαι τη σωστή χρηματοδότηση. Χρειάζεσαι το σωστό concept. Το Alan Wake, για πολλούς λόγους λόγους, είναι πολύτιμο για τη Remedy. Είναι το δικό μας IP. Μας ανήκει το Alan Wake. Οπότε μάλλον πρέπει να υπάρχει και παραπάνω προσοχή στο να διασφαλίσουμε πως όλα τα στοιχεία είναι σωστά για τη δημιουργία ενός sequel. Και απλά δεν έδειχνε πως είχε ξεκινήσει σωστά. 

Το ψάχναμε με το Alan Wake. Κάναμε πρωτότυπα. Κάναμε demos και πειραματιζόμασταν πάνω σε αυτό και πράγματι μέσα από αυτές τις συζητήσεις, τελικά, συνεργαστήκαμε με τη Microsoft, όπως κάναμε με το Alan Wake και αυτό οδήγησε στην ιδέα του Quantum Break. Όμως είχαμε την αίσθηση ότι τότε το Alan Wake δεν μπορούσε να γίνει με τον τρόπο που θέλαμε, εκείνη την περίοδο. 

Νομίζω ότι ήμασταν, κατά κάποιον τρόπο, τυχεροί, γιατί ξέρετε σκαλίζουμε την ιδέα του πως μπορεί να είναι ένα sequel του Alan Wake και καθ'όλη τη διάρκεια είχαμε πολύ καλύτερες ιδέες για το ποιο μπορεί να είναι το concept του."

7 comment(s)

End of content

No more pages to load