Νέες πληροφορίες για το Nintendo NX

Από developer που εργάζεται σε indie τίτλο για τη νέα κονσόλα
27 Ιανουαρίου 2016 13:06
Νέες πληροφορίες για το Nintendo NX

Τον τελευταίο καιρό, όσο πλησιάζουμε δηλαδή προς την προγραμματισμένη ανακοίνωση της νέας κονσόλας της Nintendo, τόσο περισσότερες πληροφορίες ξεπετάγονται για αυτή. Μια από αυτές προέρχεται από έναν developer της εταιρίας Bplus που εργάζεται σε indie τίτλο για το Nintendo NX.

Ο ίδιος ερωτήθηκε στο Facebook αν θα βγει update για το Puzzlebox Setup του 3DS ώστε να ισορροπήσει με την έκδοση του Steam, μόνο που προχώρησε σε ένα σχόλιο-αποκάλυψη για τα χαρακτηριστικά του NX.

"Απίθανο, αυτό το παιχνίδι φτιάχτηκε για το NX αλλά τροποποιήθηκε για να κυκλοφορήσει νωρίτερα στο Steam, επειδή δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να περιμένω μέχρι το NX και πρέπει να κυκλοφορήσω το παιχνίδι νωρίς." είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ότι θα υπάρχουν cross-platform επίπεδα μεταξύ Steam και NX. Έκδοση η οποία θα διαφέρει δραματικά "χάρις τον χειρισμό, θα επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις 8 διαφορετικά χρώματα αντί για τέσσερα... πράγμα που ανοίγει τις δυνατότητες για να δημιουργηθούν εντελώς νέες εικόνες και modes για την έκδοση του NX." 

Οι κύκλοι του διαδικτύου εικάζουν πως αυτό είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη πως το Nintendo NX θα φέρει -όπως ο προκάτοχος του το Wii U- ιδιαίτερο τρόπο χειρισμού.