Έρχεται novel για το Quantum Break

Ενώ δόθηκε εξήγηση για την αδύναμη ΑΙ στα videos
25 Ιανουαρίου 2016 12:53
Έρχεται novel για το Quantum Break

H Remedy Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός novel που θα συνοδεύσει την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Quantum Break. Το βιβλίο με τίτλο Quantum Break: Zero State, υπογράφει ο narrative designer του τίτλου, Cam Rogers, ο οποίος μάλιστα έχει δανείσει την πένα του και στο franchise του The Walking Dead, θα επεκτείνει σημαντικά την πλοκή του παιχνιδιού, προσφέροντας νέα timelines και χαρακτήρες προς εξερεύνηση.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι ο graphics programmer της Remedy, Ville Timonen, θα εξηγήσει σε ομιλία του στo GDC 2016, πως η ομάδα του ξεπέρασε διάφορα προβλήματα απόδοσης κατά την ανάπτυξη της Northlight Engine του Quantum Break. Από την άλλη, ο Thomas Puha, επικεφαλής του PR, εξήγησε τους λόγους που η ΑΙ ήταν εμφανώς αδύναμη στα gameplay videos. 

"Πολλά από τα πλάνα που έχετε δει είναι από το καλοκαίρι του 2015 για τη Gamescom. Η ΑΙ πράγματι δεν ήταν ολοκληρωμένη εκείνη την περίοδο, εξ ου και το γεγονός πως οι εχθροί δείχνουν να μη προβάλλουν αντίσταση στα trailers. Υπάρχουν εχθροί όπως οι Strikers που μοιράζονται κάποιες ικανότητες του Jack χάρις τη Chronon τεχνολογία, οπότε μπορούν να τηλεμεταφέρονται διαρκώς... και θα αποτελέσουν πρόκληση. Εμπιστευτείτε με."

Το Quantum Break αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου αποκλειστικά για τo Xbox One.