Η Warner Bros. Games και το HBO φαίνεται πως συνεχίζουν να επενδύουν σε παιχνίδια του Game of Thrones, ακόμη κι αν αυτά δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά εμπορικά. Οι δύο εταιρίες έρχονται τώρα να ανακοινώσουν το Game of Thrones: Dragonfire, ένα free-to-play παιχνίδι για smartphones.
Όπως βλέπουμε και μαθαίνουμε από το πρώτο trailer, το Game of Thrones: Dragonfire λειτουργεί ως prequel της επιτυχημένης σειράς House of the Dragon και έρχεται λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της 3ης σεζόν.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής που λαμβάνει χώρα 172 χρόνια πριν γεννηθεί η Daenerys Targaryen και βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Warner Bros. Games Boston. Όπως δήλωσε η εταιρία, οι παίκτες θα δουν μια ιστορία λίγο πριν από τα γεγονότα της σειράς και θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με δράκους και να κάνουν μάχες.
Ο Game of Thrones: Dragonfire περιλαμβάνει και ένα είδους campaign με την Warner να το ονομάζει “Epic Scenarios” με διαφορετικές αποστολές κάθε φορά. Το παιχνίδι γίνεται διαθέσιμο από σήμερα σε ορισμένες περιοχές (θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σύντομα) και θα το βρείτε στο App Store και το Google Play. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.
Ακολουθεί το trailer.
Must Read
House of the Dragon Σεζόν 3: Το πρώτο επεισόδιο διαρκεί 72 λεπτά!
House of the Dragon Season 3: Το τελικό trailer έφτασε και ανεβάζει την αδρεναλίνη!
House of the Dragon 3η σεζόν: Έρχεται το πιο “τρελό” επεισόδιο μέχρι σήμερα!