Χωρίς trading και την περιοχή του Brooklyn το The Division

Τουλάχιστον κατά το λανσάρισμα του
18 Ιανουαρίου 2016 12:58
Χωρίς trading και την περιοχή του Brooklyn το The Division

Η Ubisoft επιβεβαίωσε πως το The Division θα λανσαριστεί χωρίς το trading σύστημα, που επέτρεπε τους παίκτες να πουλούν μεταξύ τους in-game αντικείμενα. Ο Julian Gerighty, εξήγησε την απόφαση αυτή στο GamesRadar, λέγοντας ότι δόθηκε προτεραιότητα σε άλλα χαρακτηριστικά, κάτι που συμβαίνει συχνά κατά την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού. "Κάποια χαρακτηριστικά καταφέρνουν να μπουν και άλλα όχι" όπως δήλωσε. 

Ακόμη, έγινε γνωστό ότι ο τίτλος παρόλο το γεγονός ότι εκτυλίσσεται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης, δεν θα περιλαμβάνει την περιοχή του Brooklyn, την οποία έχουμε δει στο παρελθόν σε videos. Κατά το λανσάρισμα του το The Division θα εστιάζει στο κέντρο του Manhattan, περιοχή η οποία με βάση τα όσα είπε ο creative director, Magnus Jansen, θα είναι ένας τεράστιος ανοικτός κόσμος με πάρα πολύ λεπτομέρεια. 

Πολύ πιθανόν, οι υπόλοιπες περιοχές όπως οι Brooklyn, Queens, The Bronx και Staten Island, να κρατήθηκαν από το launch για να δοθούν μελλοντικά ως DLC.

Το Tom Clancy's The Division αναμένεται στις 8 Μαρτίου για τα PC, Xbox One και PS4, ενώ στις 28 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η closed beta.