Στο πλαίσιο των οικονομικών αποτελεσμάτων της, η Kadokawa, η εταιρεία στην οποία ανήκει η FromSoftware, επιβεβαίωσε και πάλι πως το The Duskbloods θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2026. Έκτος από το νέο παιχνίδι του Hidetaka Miyazaki έρχεται όμως και το -αριστουργηματικό- προηγούμενο, καθώς αναφέρθηκε επίσης πως και το Elden Ring: Tarnished Edition θα καταφθάσει φέτος στο Nintendo Switch 2.
Το The Duskbloods ανακοινώθηκε στην πρώτη παρουσίαση του Nintendo Switch 2, είναι το νέο multiplayer παιχνίδι σε σκηνοθεσία Miyazaki και έρχεται αποκλειστικά στην υβριδική κονσόλα της Nintendo.
Από την άλλη το Elden Ring: Tarnished Edition, ήταν να κυκλοφορήσει την περασμένη χρονιά αλλά το demo της Gamescom φανέρωσε ένα αποτέλεσμα αρκετά χοντροκομμένο σε τεχνικό επίπεδο, με την εταιρεία να αποφασίζει να καθυστερήσει τον τίτλο για να τον περιποιηθεί περισσότερο.
Πηγή: VGC
Must Read
ΦΗΜΗ: Έρχεται το Nintendo Switch 2 OLED
Σημαντικά νέα για τα Pokemon Winds και Pokemon Waves!
Έρχεται νέα έκδοση του Nintendo Switch 2 με μπαταρία που θα μπορεί να αλλάζει ο χρήστης