Οι φήμες για το επόμενο μεγάλο Nintendo Direct συνεχίζονται και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, από γνωστό insider της gaming βιομηχανίας.
Η Nintendo ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα πραγματοποιήσει ένα ειδικό Direct για το νέο Tomodachi Life παιχνίδι, αλλά φαίνεται πως ετοιμάζει και κάτι άλλο, κάτι πιο μεγάλο. Σύμφωνα με τη νέα φήμη που κυκλοφορεί, η ιαπωνική εταιρία θα πραγματοποιήσει το πρώτο μεγάλο Nintendo Direct του 2026 την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη 5 του μήνα.
Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα ο γνωστός insider, Nate the Hate, ο οποίος έχει κάποιες «πηγές» που του είπαν ότι το νέο Direct ετοιμάζεται για την επόμενη εβδομάδα.
Αν ισχύει η φήμη, τότε η Nintendo θα παρουσιάσει στο κοινό όλα τα νέα παιχνίδια για τα Nintendo Switch και Nintendo Switch 2 συστήματα. Για το Switch 2 περιμένουμε το The Duskbloods από την FromSoftware, το νέο Fire Emblem, το Yoshi and the Mysterious Book, το Splatoon Raiders κ.α.
Φυσικά, επειδή μιλάμε για φήμη και όχι για κάτι επίσημο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Η Nintendo πραγματοποιεί συνήθως το πρώτο μεγάλο Direct της χρονιάς κάθε Φεβρουάριο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.
Must Read
Το Elden Ring: Tarnished Edition του Switch 2 έχει ημερομηνία!
Έρχεται νέο μοντέλο του Nintendo Switch 2 στην Ευρώπη!
ΦΗΜΗ: Έρχεται το νέο Nintendo Direct!