Έρχεται το τέλος του Nathan Drake;

Ο Neil Druckman μιλάει για το μέλλον του αγαπημένου μας ήρωα
10 Ιανουαρίου 2016 16:20
Έρχεται το τέλος του Nathan Drake;

Το ότι η ιστορία της σειράς Uncharted έτσι όπως την ξέρουμε, θα κλείσει με την κυκλοφορία του Uncharted 4: A Thief's End είναι λίγο ή πολύ γνωστό. Ο creative director του παιχνιδιού, Neil Druckmann, μίλησε και για τον πρωταγωνιστή των παιχνιδιών, τον Nathan Drake, το μέλλον του οποίου μας είναι ακόμα άγνωστο. Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος "με το τέλος αυτής της ιστορίας ένα sequel με τον Nathan Drake θα είναι εξαιρετικά δύσκολο". Αρχικά, μίλησε για την εξέλιξη του Drake μέσα από τα παιχνίδια και πως αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί με την κυκλοφορία του Uncharted 4 λέγοντας

"Στην καρδιά της σειράς βρίσκεται ο αγώνας του Nathan Drake: πως θα καταφέρεις να κρατήσεις σε μία ισορροπία τις σχέσεις με την οικογένειά σου, τους φίλους σου και το πάθος σου για κάτι για το οποίο είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις πολλά. Ο Nathan Drake έχει εμμονές και μέσα από τα παιχνίδια βλέπουμε πως αυτό καταστρέφει σιγά σιγά τη σχέση του με την Elena. Αυτό θέλουμε να αναδείξουμε αυτή τη φορά. Ότι δεν μπορείς να έχεις και την οικογένειά σου και το πάθος σου γι αυτό που κάνεις."

Έπειτα, έκανε μία αναφορά στην ιστορία του The Last of Us, η οποία εμβάθυνε πολύ στις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών και τις συγκρούσεις τόσο μεταξύ τους όσο και με τους ίδιους τους εαυτούς τους, λέγοντας πως αυτή την κατεύθυνση θέλησε να ακολουθήσει και στο Uncharted 4. Ο Drake θα βιώσει μία προσωπική εσωτερική μάχη και μία σύγκρουση με τον εαυτό του, που όπως λέει θα καταφέρει να δώσει έναν τελείως διαφορετικό ρυθμό στο παιχνίδι.

Τελειώνοντας είπε "Μπορεί να δούμε κάποιο prequel, μπορεί να δούμε κάποιον καινούργιο χαρακτήρα, δε γνωρίζω. Πάντως αυτό είναι το τέλος του Nathan Drake."