Απίστευτα υψηλές πωλήσεις για το PlayStation 4

Σχεδόν 36 εκατομμύρια μονάδες έχουν πουληθεί
05 Ιανουαρίου 2016 15:37
Απίστευτα υψηλές πωλήσεις για το PlayStation 4

Οι συνολικές πωλήσεις παγκοσμίως για το PlayStation 4 ξεπέρασαν τις 35.900.000 μονάδες από τις 3 Ιανουαρίου, πουλώντας περισσότερες από 5,7 εκατομμύρια μονάδες κατά την περίοδο των διακοπών του 2015, όπως ανακοίνωσε η Sony Computer Entertainment. Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε από τις συνολικές πωλήσεις του PlayStation 4 ήταν από τις 22 Νοεμβρίου, όπου η κονσόλα είχε πουλήσει 30.2 εκατομμύρια.

Η Sony ανακοίνωσε επίσης αυξήθηκαν κατά 60% οι χρήστες στο PlayStation Plus στο τέλος του 2015, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Ο Andrew House, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Computer Entertainment δήλωσε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τόσοι πολλοί πελάτες έχουν επιλέξει το PS4 ως το καλύτερο μέρος για να παίξουν σε όλη αυτή την περίοδο των διακοπών και η κοινότητα αυξάνεται περισσότερο από ποτέ. Εμείς παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε καινοτόμες εμπειρίες διασκέδασης, και ανυπομονούμε να φέρουμε μια άνευ προηγουμένου λίστα παιχνιδιών από τρίτους προγραμματιστές και εκδότες, αλλά και από τα SCE Worldwide Studios, συμπεριλαμβανομένων των Uncharted 4: A Thief’s End, New Hot Shots Golf (working title) και The Last Guardian, το επόμενο έτος."