Φήμη: Έρχεται αναβαθμισμένο μοντέλο Xbox One

Με τη νέα αρχιτεκτονική της AMD ονόματι Polaris
02 Ιανουαρίου 2016 14:06
Φήμη: Έρχεται αναβαθμισμένο μοντέλο Xbox One

Στα σοκάκια τους διαδικτύου κάνουν βόλτες τις τελευταίες ώρες φήμες που θέλουν τη Microsoft να ετοιμάζει μια νέα έκδοση του Xbox One με αναβαθμισμένο και δυνατότερο hardware. Συγκεκριμένα, λίγες μέρες αφότου μαθεύτηκε ότι η νέα αρχιτεκτονική για τις κάρτες γραφικών της AMD θα ονομάζεται "Polaris", ήρθε στην επιφάνεια εικόνα που δείχνει μια κονσόλα Xbox One με την ίδια κωδική ονομασία.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα, αποκαλύπτεται η συσκευή με την κωδική ονομασία "Xbox One Polaris". Και παλιότερα υπήρξαν φήμες ότι η Microsoft ετοιμάζει ένα δυνατότερο Xbox One για να ανταγωνιστεί την σαφώς ανώτερη ιπποδύναμη του PS, μόνο που τώρα υπάρχει δυνατότερη ένδειξη πως αυτό θα συμβεί. 

 

Ακόμη, κυκλοφορεί μια δεύτερη φήμη που θέλει τη Microsoft να κυκλοφορεί μέσα στο 2016 μια λεπτότερη έκδοση του Xbox One. Σύμφωνα με τον blogger, Brad Sams, ο οποίος βασίζει τα λεγόμενα του στις πηγές του μέσα από την εταιρία, συζητιέται η περίπτωση ενός "ελαφρύτερου Xbox One". Αυτό το μοντέλο θα προορίζεται για παιχνίδια από το Windows Store για να ανταγωνιστεί το Apple TV. Βέβαια, δεν ξέρει αν τα πλάνα αυτά έχουν πλέον ακυρωθεί. 

Tags: