Τεράστια προβλήματα για το Steam

Αποφύγετε την χρήση της υπηρεσίας για μερικές ώρες
25 Δεκεμβρίου 2015 21:20
Τεράστια προβλήματα για το Steam

Μπορεί να μην πρόκειται για επίθεση από hackers όπως πολλοί είχαν φανταστεί πως θα συνέβαινε λόγω προηγούμενων φημών, αλλά το Steam αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα αυτή τη στιγμή και υπεύθυνη πιθανότατα για αυτά είναι η Valve σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Όσοι εισέλθουν αυτή τη στιγμή στo Steam, θα δουν πως η υπηρεσία της Valve τους έχει δώσει πρόσβαση σε λογαριασμούς άλλων χρηστών ή θα τους προβάλλει το ψηφιακό κατάστημα σε άλλες γλώσσες. Ο λογαριασμός SteamDB στο Twitter αναφέρει πως πρόκειται για page caching προβλήματα από την πλευρά της Valve και όχι για κάποια παραβίαση της υπηρεσίας από hackers. 

Μέχρι η Valve να διορθώσει το πρόβλημα, σας προτείνουμε να αποφύγετε εντελώς την χρήση της υπηρεσίας καθώς έτσι υπάρχει κίνδυνος παραβίασης του λογαριασμού σας. Τέλος, το τμήμα "Store" του Steam έχει βγει εκτός λειτουργίας για αυτόν ακριβώς το λόγο.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 00:58 26/12/2015]

Μέσω ενός post στο Community του Steam από έναν moderator της κοινότητας, η Valve ισχυρίζεται πως δεν πρόκειται για επίθεση στους servers της. Δείτε το post πατώντας εδώ.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 1:23 26/12/2015]

To Steam επέστρεψε κανονικά σε πλήρη λειτουργία και περιμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση από την Valve επάνω σε αυτά τα γεγονότα.

Tags: