Ακόμα μία καθυστέρηση για το Uncharted 4: A Thief's End

Νέα ανακοίνωση από την Naughty Dog
23 Δεκεμβρίου 2015 15:04
Ακόμα μία καθυστέρηση για το Uncharted 4: A Thief's End

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Naughty Dog, το Uncharted 4: A Thief's End αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου και όχι στις 18 Μαρτίου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Η Naughty Dog εξήγησε πως όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, η καθυστέρηση οφείλεται στην περαιτέρω βελτίωση των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού και κάποιες τροποποιήσεις που θέλουν να κάνουν οι developers για τις οποίες θα χρειαστούν επιπλέον χρόνο.

Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια για αυτή τη νέα καθυστέρηση του παιχνιδιού. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις των Game Directors Neil Druckmann και Bruce Straley. 

"Αυτό είναι το μεγαλύτερο Uncharted παιχνίδι μέχρι σήμερα και η ομάδα μας έχει δουλέψει εξαιρετικά σκληρά για να αντιμετωπίσει την πρόκληση του να ολοκληρώσουν το παιχνίδι στην ώρα του. Παρόλα αυτά, καθώς πλησιάζαμε προς το τέλος, είδαμε πως πολλές βασικές σκηνές χρειάζονται περισσότερη δουλειά ώστε να ολοκληρωθούν. Μετά από πολύ σκέψη και αφού έχουμε εξαντλήσει όλες μας τις επιλογές, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ώστε να σιγουρευτούμε πως θα το τροποποιήσουμε προς το καλύτερο πριν παραδώσουμε την τελική έκδοση του για παραγωγή."