Easter egg του Alan Wake 2 στο Quantum Break

Ο Sam Lake βάζει "μπουρλότο" στους fans
22 Δεκεμβρίου 2015 09:15
Easter egg του Alan Wake 2 στο Quantum Break

Η Remedy Entertainment δημοσίευσε το καθιερωμένο γιορτινό της video για τα Χριστούγεννα, το οποίο είναι και το καλύτερο μέχρι στιγμής. Και ο λόγος βρίσκεται στο ότι ο δημιουργός του Alan Wake, Sam Lake, επιβεβαίωσε τα γυρίσματα ενός live action easter egg που θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο Quantum Break, μιας και μπαίνουν οι τελικές πινελιές στον τίτλο και σίγουρα θα ξυπνήσει την πείνα των fans για το Alan Wake 2. Σε αυτό ο ίδιος του θα ενσαρκώσει τον Alex Casey, τον πρωταγωνιστή-ντετέκτιβ του FBI, στα βιβλία του Alan Wake, ο οποίος ψάχνει έναν "γνωστό συγγραφέα" που εξαφανίστηκε. 

Στο video εμφανίζεται κιόλας τόσο η φωνή όσο και το σώμα -τον ενσαρκώνει ο Ilka Villi- του Alan Wake με την στολή που τον είδαμε την τελευταία φορά στο Alan Wake's American Nightmare. Τον βλέπουμε μάλιστα για λίγα δευτερόλεπτα και με γένια, σε στυλ Bob από το Twin Peaks, επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία που βρίσκονται επάνω στον πίνακα ερευνών του Alex Casey, ότι ο Wake λείπει εδώ και πέντε χρόνια. Άλλο ένα στοιχείο είναι το AWΕ που υπάρχει στον πίνακα και πιθανώς να είναι τα αρχικά και ο τίτλος του πολυπόθητου sequel.

To teaser κλείνει με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο, με τον Wake να λέει: "To reach the surface, you must dive deeper." Το Quantum Break αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου αποκλειστικά για το Xbox One.