Ο Steven Ogg μπορεί να έχει μείνει στην ιστορία του gaming ως ο Trevor Phillips από το GTA V, αλλά αν νομίζετε ότι ανυπομονεί για το GTA 6, μάλλον θα απογοητευτείτε.
Σε πρόσφατο convention, ο ηθοποιός δέχτηκε την κλασική ερώτηση για το πολυαναμενόμενο GTA 6 της Rockstar. Η απάντησή του ήταν όσο πιο κοφτή γίνεται, λέγοντας ότι:
Δεν νιώθω απολύτως τίποτα.
Όπως εξήγησε, δεν είναι gamer, δεν έχει παίξει ποτέ βιντεοπαιχνίδια και ούτε καν το ίδιο το GTA V, παρά το ότι πρωταγωνίστησε σε αυτό. Ο Ogg, πάντα κρατούσε αποστάσεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά που χρειάζεται να ξεκαθαρίσει πως δεν μισεί ούτε τον Trevor και τη σειρά, ενώ έχει δηλώσει μάλιστα ότι θεωρεί τον χαρακτήρα “εξαιρετικό”. Απλώς δεν μοιράζεται το πάθος των παικτών και, έπειτα από δέκα και πλέον χρόνια με τις ίδιες ερωτήσεις, δείχνει φανερά κουρασμένος.
Χαρακτηριστικό είναι πως όταν κάποιος του είπε ότι “πρέπει” να παίξει το GTA V γιατί είναι “σπουδαίο”, εκείνος απάντησε πως τότε κι εκείνος θα έπρεπε να διαβάσει το Έγκλημα και Τιμωρία του Ντοστογιέφσκι, γιατί κι αυτό είναι σπουδαίο.
Hub
Tags
Must Read
Το GTA 6 θα πουλήσει 12 έως 14 εκατομμύρια αντίτυπα σε μία ώρα!
GTA 6: Το ίδιο το YouTube έκανε spoil ποτέ θα βγει το Trailer 3
GTA 6: Χαμός στο ίντερνετ με τις τιμές και τις εκδόσεις του