Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

“Η κυκλοφορία-έκπληξη του Silksong ήταν λίγο άκαρδη” δηλώνει ο σκηνοθέτης του Hell is Us

Θεωρεί ότι επηρέασε τις πωλήσεις του τίτλου του

Γιώργος Πρίτσκας
Γιώργος Πρίτσκας

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

“Η κυκλοφορία-έκπληξη του Silksong ήταν λίγο άκαρδη” δηλώνει ο σκηνοθέτης του Hell is Us

Το Hell is Us είχε ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του εδώ και αρκετό καιρό και σίγουρα δεν υπολόγιζε πως θα έβγαινε τελικά την ίδια μέρα με ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της gaming κοινότητας των τελευταίων ετών. Μιλώντας στο podcast του καναλιού Skill Up, ο Jonathan Jacques-Belletête, creative director του παιχνιδιού, αναφέρθηκε στην ταυτόχρονη κυκλοφορία του Silksong και έβγαλε μια μικρή πικρία.

“Όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο μεγάλος, νομίζω ένα shadow drop σαν αυτό είναι λίγο – wow! Όταν είσαι το GTA 6 των indies… το να κυκλοφορείς κάτι τέτοιο τόσο απότομα, είναι λίγο άκαρδο.”

Η αλήθεια είναι πως, όσο και αν εκτιμούμε το Hollow Knight: Silksong, μπορούμε να καταλάβουμε και την πλευρά του καναδού σκηνοθέτη του Hell is Us. Το να δουλεύεις τόσο καιρό σε έναν τίτλο και αυτός να επισκιαστεί στην κυκλοφορία του από μια τέτοια απρόβλεπτη κυκλοφορία σίγουρα μπορεί να φαντάζει άδικο και κάπως σκληρό.

Advertisement

Σε ερώτηση του αν πιστεύει πως επηρέασε τις πωλήσεις του τίτλου του, ο Jacques-Belletête απάντησε:

“Δεν έχω συγκεκριμένα νούμερα, τουλάχιστον προς το παρόν. Αλλά σίγουρα επηρέασε.”

Και συνέχισε λέγοντας για τον κατακλυσμό από νέους τίτλους στην εποχής μας:

Αυτό είναι το θέμα στις μέρες μας, το να βρεις ένα παράθυρο όπου θα είσαι μόνος σου είναι πρακτικά αδύνατο. 15 χρόνια πριν, μέσα με τέλη καλοκαιριού ήταν πρακτικά μια νεκρή περίοδος. Αλλά δεν ισχύει αυτό πια. Είναι μια μόνιμη τρέλα.”

Η αλήθεια πως είναι στην εποχής μας, εκτός από ποιότητα πρέπει να έχεις και τύχη στο timing της κυκλοφορίας σου, μια τύχη που δεν είναι πάντα στα χέρια σου. 

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.