Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Gamescom 2025: 2 ώρες θα κρατήσει το Opening Night Live με τον Geoff Keighley

Το επιβεβαίωσε πρόσφατα ο παρουσιαστής

Στράτος Χατζηνικολάου
Στράτος Χατζηνικολάου

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Gamescom 2025: 2 ώρες θα κρατήσει το Opening Night Live με τον Geoff Keighley

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την Gamescom 2025, την μεγαλύτερη gaming έκθεση του καλοκαιριού, και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το σόου του Geoff Keighley.

Ο διάσημος παρουσιαστής θα βρίσκεται και φέτος στην Κολωνία της Γερμανίας για να παρουσιάσει το Opening Night Live σόου, και όπως αποκάλυψε τώρα, θα είναι μεγάλο σε διάρκεια. Ο Geoff ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter), ότι και το φετινό ONL θα έχει διάρκεια 2 ώρες.

Advertisement

Στο σόου θα μάθουμε νέα και ενημερώσεις για επερχόμενα παιχνίδια που γνωρίζουμε ήδη, ενώ πρόκειται να υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις. Το ONL θα μεταδοθεί ζωντανά σε YouTube, Twitch και άλλες πλατφόρμες, την Τρίτη 19 Αυγούστου στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Geoff:

3 εβδομάδες έμειναν για την Gamescom και το Opening Night Live. Τα λέμε στην Κολωνία την Τρίτη 19 Αυγούστου για ένα δίωρο σόου, γεμάτο με νέα, ενημερώσεις και ανακοινώσεις. Θα μεταδοθεί ζωντανά!

Η Gamescom θα ολοκληρωθεί φέτος στις 24 Αυγούστου, ενώ εκατοντάδες εταιρίες του χώρου θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν τα παιχνίδια τους. Μεταξύ άλλων θα θα παρευρεθούν οι εξής εταιρίες: 2K, Bandai Namco, Bethesda, Blizzard Entertainment, Capcom, CD Projekt Red, Krafton, Level Infinite, Nintendo, The Pokémon Company, Ubisoft, Xbox, CI Games, Electronic Arts, GIANTS Software, Headup, Kalypso, Konami, LEGO, Level Infinite, Marvelous Europe, Netflix, Paramount, SEGA και Tencent Games.

Εμείς ως Unboxholics θα βρισκόμαστε και φέτος στην Gamescom για να σας μεταφέρουμε τον παλμό της έκθεσης.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.