Η Halo Studios ετοιμάζει τους fans για σημαντικές αποκαλύψεις τον Οκτώβριο. Πέρυσι, είχε αποκαλύψει την αλλαγή ονόματος, αλλά και το πέρασμά της στην Unreal Engine 5.
Αν και το teaser βίντεο που είχε δείξει περιείχε μόνο τεχνικές επιδείξεις και όχι πραγματικό gameplay, άνοιξε τον δρόμο για πολλές φήμες σχετικά με τα νέα παιχνίδια που ετοιμάζονται.
Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει περισσότερα για το μέλλον της σειράς στο Halo World Championship, που θα πραγματοποιηθεί στο Seattle στις 24 Οκτωβρίου, ενώ σε πρόσφατο blog post, η Halo Studios, άφησε να εννοηθεί ότι οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν φέτος, λέγοντας ότι:
Πέρυσι στο HaloWC παρουσιάσαμε το A New Dawn, μιλήσαμε για την αλλαγή στην Unreal Engine και σας δείξαμε το παρασκήνιο από το Project Foundry. Για εμάς, αυτό ήταν μόνο η αρχή.
Η μετάβαση στην Unreal Engine φαίνεται να συνδέεται με την προσπάθεια του στούντιο να ξεπεράσει τις τεχνικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει με το Halo Infinite, το οποίο καθυστέρησε σημαντικά και είχε περιορισμένο post-launch περιεχόμενο.
Tags
Must Read
Halo: Campaign Evolved – Το νέο επικό story trailer μάς καλεί να ξαναζήσουμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών
Halo: Campaign Evolved – Κλείδωσε η ημερομηνία με ένα επικών διαστάσεων trailer!
ΦΗΜΗ: Η Microsoft ετοιμάζει τα remakes των Halo 2 και Halo 3