Όλοι οι PlayStation VR τίτλοι του PlayStation Experience 2015

Χιονοστιβάδα ανακοινώσεων από τη Sony
05 Δεκεμβρίου 2015 20:57
Όλοι οι PlayStation VR τίτλοι του PlayStation Experience 2015

Ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης Τύπου της Sony στα πλαίσια του PS Experience, αφιερώθηκε στην Virtual Reality πλατφόρμα του PS4. Κυριολεκτικά η εταιρία πραγματοποίησε χιονοστιβάδα ανακοινώσεων με νέους τίτλους που θα πλαισιώσουν το PlayStation VR, ενώ φρόντισε να δείξει και on-stage demo.

Ένας από τους σημαντικότερους τίτλους για το PS VR είναι το Ace Combat 7 το οποίο ανακοινώθηκε αποκλειστικά για το PS4, καθώς θα φέρει και VR υποστήριξη. 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα trailers όλων των PlayStation VR παιχνιδιών που παρουσιάστηκαν στο φετινό PlayStation Experience, μαζί με αυτούς που υπήρχαν ήδη και ανακοινώθηκε η VR υποστήριξη τους. 

Το Golem της Highwire Games ήταν ένα από τα εντυπωσιακά Virtual Reality παιχνίδια που παρουσιάστηκαν, μιας και το setting αλλά και το εικαστικό του μαγνήτισαν το ενδιαφέρον. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι πως την μουσική επένδυση ανέλαβε ο θρυλικός Marty O'Donnell, συνθέτης των Halo επί εποχής Bungie αλλά και του Destiny.
 

Ένας ξεχωριστός τίτλος από την Double Fine είναι υπό ανάπτυξη για το PS VR. Πρόκειται για το Psychonauts in the Rhombus of Ruin, έναν standalone VR τίτλο για το PS4 όπου τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα μετά το τέλος του Psychonauts και καταλήγουν στον πρόλογο του sequel.