Όλα τα indie παιχνίδια του PlayStation Experience 2015

Μια ντουζίνα indie παιχνιδιών έρχονται στο PS4 μέσα στο 2016
05 Δεκεμβρίου 2015 20:19
Όλα τα indie παιχνίδια του PlayStation Experience 2015

Κατά τη διάρκεια του PlayStation Experience 2015, ο Gio Corsi της Sony βγήκε στην σκηνή για να παρουσιάσει διάφορα indie παιχνίδια που έρχονται στο PS4 στο άμεσο μέλλον. Έτσι, μέσα στο 2016 θα δούμε έξι νέους τίτλους από την Adult Swim που παρουσιάστηκαν σε ένα μοντάζ.

Οι τίτλοι είναι οι Death’s Gambit, Ray’s the Dead, Duck Game, Rain World, Small Radios, Big Televisions και το Headlander που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Double Fine Studios.

Έπειτα, ανακοινώθηκε η έλευση των Invisible Inc. της Klei Entertainment και του Don’t Starve Together στο PS4.

Ένας ακόμη τίτλος που αποκαλύφθηκε ήταν το action-RPG για τα PS4 και PS Vita, Zodiac Orcannon Odyssey. Συγχρόνως, τα Hitman Go και Brawlhalla θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις κονσόλες στο σύστημα της Sony, με αποκλειστικό περιεχόμενο. Επιπλέον, ο κλασσικός τίτλος του NeoGeo, The Last Blade 2, αναμένεται να έρθει στα PS4 και PS Vita στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, ανακοινώθηκε πως το Bastion θα έρθει στο PS Vita και πως τα Nuclear Throne και The Bit.Trip θα έρθουν στα PS4 και PS Vita, ενώ τα Brutal, Fat Princess Adventures και GUNS UP! κυκλοφορούν επίσης για το PS4.