Παρόλο που τα περισσότερα open world παιχνίδια ζητούν πολλές ώρες από τους παίκτες, φαίνεται ότι το MindsEye της Build A Rocket Boy, θα έχει ένα πιο σύντομο campaign. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το MindsEye έρχεται από τον πρώην παραγωγό των GTA, Leslie Benzies, και για πολλούς παίκτες “φέρνει” αρκετά στα παιχνίδια της Rockstar Games.
O Benzies έκανε νέες δηλώσεις για το MindsEye και αποκάλυψε τη συνολική διάρκεια του Campaign. Μιλώντας στο GamesIndustry, ο Benzies επιβεβαίωσε ότι κάποιος θα χρειαστεί περίπου 20 ώρες για να δει τους τίτλους τέλους του παιχνιδιού, καθώς η ομάδα δεν ήθελε να είναι ένα “παιχνίδι των 200 ωρών”.
Ναι, το MindsEye έχει Campaign και είναι περίπου στις 20 ώρες. Έχουμε και δευτερεύον περιεχόμενο.
Ο Benzies πρόσθεσε ότι σύμφωνα με στοιχεία, ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων δεν ολοκληρώνει τα μεγάλα παιχνίδια.
Νομίζω ότι είναι μια καλή διάρκεια για ένα παιχνίδι. Οι άνθρωποι δεν ολοκληρώνουν πάντα τα μεγάλα παιχνίδια. Η πλειοψηφία των ανθρώπων (το 60% ή το 70% των ανθρώπων) στην πραγματικότητα δεν παίζει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Η ομάδα δημιούργησε κάτι με αρχή και τέλος και όχι ένα παιχνίδι των 200 ωρών. Πολλές από τις δευτερεύουσες αποστολές του MindsEye ολοκληρώνουν τις ιστορίες των χαρακτήρων ή συμπληρώνουν τι συνέβαινε στον κόσμο.
Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στην Redrock City, μια καυτή, high-tech έρημη μητρόπολη όπου κυριαρχούν οι εταιρίες και η πολιτική εξουσία. Το MindsEye υπόσχεται μια συναρπαστική αφηγηματική εμπειρία. Η ιστορία επικεντρώνεται στον ο Jacob Diaz, έναν πρώην στρατιώτη που στοιχειώνεται από αναμνήσεις μιας μυστικής αποστολής, η οποία συνδέεται με το μυστηριώδες neural implant που έχει στο σώμα του, το MindsEye.
Το MindsEye θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για το PC και τα PS5 και Xbox Series X|S.
Tags
Must Read
Από το MindsEye σε σκάνδαλο: Εργαζόμενοι μηνύουν το Build a Rocket Boy
Developers του Mindseye υπογράφουν γράμμα διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης του studio
Ο ηθοποιός του MindsEye πλέον φοβάται ότι κάθε παιχνίδι που παίζει αποτυγχάνει