Playable E3 demo του Hyrule Warriors

Μαζί με ανακοινώσεις χαρακτήρων
27 Μαΐου 2014 05:05
Playable E3 demo του Hyrule Warriors

Στα πλάνα της Tecmo Koei περιλαμβάνεται η διάθεση ενός playable demo του Hyrule Warriors στην Ε3 2014 μαζί με ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer, που σύμφωνα με τους παραγωγούς του τίτλου θα δώσει μια καλύτερη ιδέα στους fans για αυτό που προσπαθεί να επιτύχει η εταιρία. Στη συνέντευξη τους στο Siliconera, έγινε γνωστό πως τα αντικείμενα και τα όπλα θα βρίσκονται σε σεντούκια, όπως συμβαίνει σε παλιότερους Legend of Zelda τίτλους και κάθε φορά το animation για το άνοιγμα του σεντουκιού θα αντιστοιχεί στο παιχνίδι από όπου προέρχεται ο χαρακτήρας. 

Στα των boss fights, το Hyrule Warrior θα "αντιγράψει" τη σειρά Warriors αφού θα πρέπει να σκοτώσετε έναν μεγάλο αριθμό NPCs για να γεμίσει η "special attack" μπάρα ώστε να είστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε το boss. Για το σύστημα μάχης μάθαμε πώς αυτό θα αλλάζει ανάλογα με το όπλο και τον χαρακτήρα ενώ όλα αυτά θα επηρεάζονται από τις αναβαθμίσεις των skills και τα όπλα του χαρακτήρα. 

Πατώντας εδώ θα μπορέσετε να απολαύσετε μια σειρά νέων υψηλής ευκρίνειας εικόνων από τον επερχόμενο τίτλο του Wii U, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ιαπωνία στις 14 Ιουνίου ενώ περιμένουμε να μάθουμε στην Ε3 για το πότε θα έρθει προς τα μέρη μας.

Tags: