Ο Shuhei Yoshida, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του PlayStation, έδωσε μια νέα συνέντευξη, όπου δήλωσε ότι η Sony πρέπει πλέον να εστιάσει και σε άλλους τομείς, πέρα από τα γραφικά.
Μιλώντας στο AV Watch, ο Yoshida ανέφερε: «Μέχρι τώρα, το DNA του PlayStation καθοριζόταν από αξίες όπως τα 'πρωτοποριακά γραφικά', μια φιλοσοφία που υπάρχει από την εποχή του Ken Kutaragi.» Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, ήρθε η στιγμή η Sony να επανεξετάσει την προσέγγισή της.
«Οι χρήστες ανέκαθεν περίμεναν υψηλά γραφικά από τα παιχνίδια του PlayStation. Όμως, πλέον πρέπει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Φυσικά, είναι σημαντικό να προσφέρουμε την κορυφαία δυνατή ποιότητα σε όσους τη ζητούν. Όμως, αν θέλουμε να παραμείνουμε δημοφιλείς σε ένα ευρύτερο κοινό, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας.»
Η Sony έχει επενδύσει σημαντικά στον τομέα των γραφικών όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο, όπως τονίζει ο Yoshida, η εταιρεία πρέπει να δώσει έμφαση και σε άλλες πτυχές του gaming.
Πιστεύετε ότι η Sony πρέπει να αλλάξει στρατηγική; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!
Must Read
Έφτασε το νέο update του PS5 και βελτιώνει την απόδοση και τη σταθερότητα
Τα παιχνίδια που αγόρασε περισσότερος κόσμος τον Μάιο στο PlayStation!
Καθησυχάζει το PlayStation: «Θα έρθουν και άλλα God of War παιχνίδια με τον Kratos»