Αφοσιώνεται πλήρως στα racing παιχνίδια η Codemasters

Έκλεισε το studio της Malta για αυτό το λόγο
26 Νοεμβρίου 2015 01:56
Αφοσιώνεται πλήρως στα racing παιχνίδια η Codemasters

Το studio της Codemasters στην Malta αποτελεί πλέον παρελθόν και ο λόγος βρίσκεται πίσω από τα νέα σχέδια της εταιρίας να αφοσιωθεί πλήρως στα racing παιχνίδια ξανά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, οι πωλήσεις του Battle Decks, ενός mobile card game που δημιούργησε το studio της Codemasters στην Μάλτα, δεν τα πήγε καθόλου καλά. Παρόμοια τύχη είχε και το Overlord Fellowship of Evil, το οποίο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της εταιρίας και έτσι η επιστροφή στα racing παιχνίδια ήταν αναμενόμενη.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις της Codemasters.

"Ενώ ήταν πάρα πολύ ωραία η εξερεύνηση projects εκτός της κατηγορίας των racing παιχνιδιών, γνωρίζουμε πως οι καρδιές μας ανήκουν στο racing σε όλες τις πολλαπλές ένδοξες μορφές του. Η επιτυχία του Early Access προγράμματος για το Dirt Rally ήταν απίθανη, το F1 2015 ήταν αρκετά επιτυχές με την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε πολλές περιοχές ανά τον κόσμο."

Ο επόμενος τίτλος της Codemasters είναι το Micro Machines, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για smartphones και tablets, ενώ η εταιρία συνεχίζει να υποστηρίζει το Dirt Rally.