Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Τελευταία ευκαιρία να παίξετε αυτά τα 8 παιχνίδια που φεύγουν από το PS Plus την άλλη εβδομάδα

Δίνοντας τη θέση τους σε νέες προσθήκες

Θέμης Μπολτσής
Θέμης Μπολτσής

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Τελευταία ευκαιρία να παίξετε αυτά τα 8 παιχνίδια που φεύγουν από το PS Plus την άλλη εβδομάδα

Η Sony ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές των υπηρεσιών PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium θα σταματήσουν να έχουν πρόσβαση σε οκτώ παιχνίδια μέσα από το Games Catalogue της υπηρεσίας την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου του 2025.

Οι τίτλοι που θα αποσυρθούν περιλαμβάνουν μια ποικιλία από RPGs και shooters. Μεταξύ αυτών τα The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, διάφορα κεφάλαια της σειράς Tales of, το Outriders, το Scarlet Nexus και το Bulletstorm: Full Clip Edition.

Advertisement

Σε αντίθεση με το PS Plus Essential, όπου τα παιχνίδια παραμένουν διαθέσιμα όσο η συνδρομή κάποιου είναι ενεργή, οι τίτλοι του Extra και Premium δεν θα είναι πλέον προσβάσιμοι μετά την απομάκρυνσή τους. Οι παίκτες που επιθυμούν να συνεχίσουν την πρόοδό τους θα πρέπει να αγοράσουν τα παιχνίδια ξεχωριστά μέσω του PlayStation Store ή να προμηθευτούν φυσικά αντίτυπα όπου αυτό είναι δυνατό. Η απομάκρυνση επηρεάζει κυρίως τους λάτρεις των RPGs, καθώς η πλειονότητα των τίτλων ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

Η Sony είχε ήδη συμπεριλάβει αυτά τα παιχνίδια στην ενότητα “Last Chance to Play” στο PlayStation 5, ενημερώνοντας τους συνδρομητές για τη χρονικά περιορισμένη διαθεσιμότητά τους. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία απομάκρυνσης, όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να σπεύσουν να το κάνουν. Τα περισσότερα από αυτά βέβαια απαιτούν ως RPGs πολλές ώρες παιχνιδιού, συνήθως πάνω από 20, ενώ το Bulletstorm: Full Clip Edition είναι η πιο σύντομη επιλογή της λίστας για όσους θέλουν να το ολοκληρώσουν έγκαιρα.

Advertisement

Τα παιχνίδια που θα αφαιρεθούν από τα PlayStation Plus Extra και Premium στις 18 Φεβρουαρίου:

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition (PS5)

Tales of Arise (PS5, PS4)

Tales of Zestiria (PS4)

Tales of Symphonia Remastered (PS4)

Tales of Vesperia: Definitive Edition (PS4)

Outriders (PS5, PS4)

Scarlet Nexus (PS5, PS4)

Bulletstorm: Full Clip Edition (PS4)

Η αποχώρηση αυτών των οκτώ τίτλων συμπίπτει με την προσθήκη μιας νέας λίστας παιχνιδιών στο PS Plus Extra και Premium την ίδια ημέρα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα με όλες τις νέες αφήσεις πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Hub

PlayStation

PlayStation

Δες περισσότερα