Καθυστερεί το Deus Ex: Mankind Divided

Επίσημη ανακοίνωση από την Square Enix
18 Νοεμβρίου 2015 16:39
Καθυστερεί το Deus Ex: Mankind Divided

Όπως ανακοίνωσε η Square Enix, το Deus Ex: Mankind Divided έλαβε καθυστέρηση της κυκλοφορίας του και έτσι η ημερομηνία διάθεσης του στα καταστήματα μεταφέρθηκε για τον Αύγουστο του 2016. Συγκεκριμένα, με τα νέα δεδομένα ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PlayStation 4, Xbox One και PC. Παρακάτω θα βρείτε τις δηλώσεις του David Anfossi, υπεύθυνο της Eidos Montreal, ο οποίος εξηγεί τους λόγους αυτής της καθυστέρησης.

"Οπως θα έχετε ήδη διαβάσει και δει μέσα από τα πολλά previews του Deus Ex: Mankind Divided, ο στόχος μας είναι ένας άξιος διάδοχος του Human Revolution και να βελτιώσουμε τα πάντα που χτίσαμε σε αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζω πως οι προσδοκίες είναι τρομερά υψηλές και δεν θέλουμε μόνο να τις φτάσουμε αλλά και να τις ξεπεράσουμε.

Έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε περήφανοι για το παιχνίδι μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά, καθώς δεν παίζουμε το παιχνίδι στη πλήρης έκδοση του ακόμα, παρατηρήσαμε πως θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο στο post-production για την σωστή διαχείριση κάποιων πραγμάτων, για διάφορες βελτιώσεις επάνω σε άλλα πράγματα και γενικότερα να τελοιοποιήσουμε αυτά στα οποία έχουμε δουλέψει για να φτάσουμε τα υψηλά standards μας. Για να το καταφέρουμε αυτό, μεταφέραμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 23 Αυγούστου του 2016.

Ζητάμε συγγνώμη που σας απογοητεύσαμε με αυτά τα νέα αλλά θα θέλαμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε μέχρι στιγμής για την υποστήριξη και τα σχόλια σας. Αυτό το παιχνίδι είναι μεγάλο μέρος της ζωής μας και δεν θα θέλαμε να συμβιβαστούμε σε ότι αφορά στην ποιότητα του. Κάνετε υπομονή μαζί μας λιγάκι ακόμα και φυσικά σας ευχαριστούμε πάντα για το πάθος σας και στην στήριξη σας. Είναι μία τρομερή ευθύνη να δουλέυει κανείς επάνω στο Deus Ex: Mankind Divided αλλά ταυτόχρονα και ένα μεγάλο προνόμιο. Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούμε."