EA: “Εκπληκτική η δύναμη των κονσολών”

"Ακόμη δεν αξιοποιούνται πλήρως" λέει ο Blake Jorgensen
18 Νοεμβρίου 2015 15:25
EA: “Εκπληκτική η δύναμη των κονσολών”

Ο Οικονομικός Διευθυντής της EA, Blake Jorgensen μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία και την δύναμη των οικιακών συστημάτων τρέχουσας γενιάς, σε πρόσφατη ομιλία του στα πλαίσια του UBS Global Technology Conference.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Σαφώς, οι κονσόλες έχουν πουλήσει ταχύτερα από ότι όλοι περιμέναμε. Βρισκόμαστε μπροστά από την προηγούμενη γενιά όσον αφορά το ρυθμό. Είμαστε σε καλό δρόμο ώστε να δούμε, σε ολόκληρη τη βιομηχανία, περίπου 50 - 51.000.000 μονάδες μέχρι το τέλος του έτους. Συνήθως, οι περισσότερες κονσόλες πωλούνται κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, επειδή αγοράζονται ως δώρα.”

Και έπειτα εκθείασε την δύναμη των κονσολών:

"Η ισχύς των νέων κονσολών είναι φανταστική. Νομίζω ότι οι κατασκευαστές λογισμικού μόλις τώρα αρχίζουν να αξιοποιούν πραγματικά την δύναμη τους. Τον πρώτο χρόνο, οι περισσότεροι δοκίμαζαν και μάθαιναν τα συστήματα, αλλά νομίζω ότι τώρα, ιδιαίτερα αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα, αρχίζουμε να βλέπουμε πολλά πραγματικά συναρπαστικά δείγματα software στη βιομηχανία, τα οποία αξιοποιούν καλύτερα την επεξεργαστική ισχύ των κονσολών."