Τις τελευταίες ημέρες γίνεται ένας χαμός στο διαδίκτυο με leaks που αφορούν το Nintendo Switch 2. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της CES 2025, μια εταιρία με αξεσουάρ με την ονομασία Genki, παρουσίασε ένα mockup της κονσόλας της Nintendo, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ξέρει πως μοιάζει.
Τώρα, η Nintendo παίρνει θέση σε αυτά τα leaks και για πρώτη φορά μιλάει για όσα συμβαίνουν. Η ιαπωνική εταιρία σχολίασε τα mockups και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ τις τελευταίες ώρες από την Genki λέγοντας ότι «τίποτα δεν είναι επίσημο».
Η Nintendo έκανε τις δηλώσεις της στο ιαπωνικό CNET λέγοντας τα εξής:
To gaming hardware που παρουσίασε η Genki ως υλικό της Nintendo στην CES είναι ανεπίσημο και δεν δόθηκε στην εταιρία από εμάς.
Η Genki ισχυρίζεται ότι το mockup/ρέπλικα που έδειξε στην CES 2025 αντικατοπτρίζει τις ακριβείς διαστάσεις της κονσόλας που αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος. Η Genki υπαινίχθηκε επίσης ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.
Παράλληλα, η Nintendo έκανε πριν από λίγα λεπτά δηλώσεις και στο ιαπωνικό μέσο Sankei, επισημαίνοντας επίσης τα εξής: “Αυτές οι εικόνες και τα βίντεο δεν είναι επίσημα”.
Σύμφωνα με τα leaks και όσα ακούγονται, το Switch 2 της Nintendo θα έχει μια μεγάλη οθόνη στις 8.4 ίντσες, θα περιλαμβάνει 3.5mm headphone jack και USB-C θύρα, αλλά και δύο μαγνητικά Joy-Cons που θα «μαγνητίζουν» πάνω στην κονσόλα. Επίσης, τα δύο νέα χειριστήρια του Switch 2 θα είναι μεγαλύτερα σε σχέση με του πρώτου Switch.
Σε άλλα νέα, στη δημοσιότητα ήρθε πριν από μερικές ώρες ένα ακόμα βίντεο με το πως θα μοιάζει το Nintendo Switch 2. Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.
Οι φήμες λένε ότι η Nintendo θα αποκαλύψει τα πάντα για το Nintendo Switch 2 μέσα στον Ιανουάριο. Ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.
Must Read
ΦΗΜΗ: Έρχεται το νέο Nintendo Direct!
UH RADAR - Νέα Στήλη! | Μπορεί το Ocarina of Time Remake να σταθεί στο 2026;
LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight - Έρχεται στο Nintendo Switch 2 τον Σεπτέμβριο