Οι ανακοινώσεις του Nintendo Direct 12/11

Όλα όσα μας έδειξε η Nintendo
12 Νοεμβρίου 2015 23:49
Οι ανακοινώσεις του Nintendo Direct 12/11

Μετά από αρκετό καιρό, η Nintendo πραγματοποίησε το πρώτο Nintendo Direct της ‘μετά-Iwata’ εποχής. Οι ανακοινώσεις ήταν πολλές, με το Zelda: Twilight Princess HD και τα νέα πλάνα από το Zelda Wii U να ξεχωρίζουν. Ωστόσο, όλα όσα είδαμε από την εταιρία μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά παρακάτω.

Το Direct άρχισε με την ανακοίνωση του The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Πρόκειται για ένα remake του τίτλου με διάφορες βελτιώσεις και προσθήκες, όπως τα καλύτερα γραφικά. Ο τίτλος αναμένεται στις 4 Μαρτίου και η κυκλοφορία του θα συνοδευτεί από την κυκλοφορία του νέου Wolf Link Amiibo., το οποίo θα μπορεί να αγοραστεί και ως πακέτο μαζί με το παιχνίδι και θα μεταφέρει πληροφορίες στο Zelda Wii U.

Πέρα από το Twilight Princess, οι φίλοι της σειράς μπορούν να περιμένουν σύντομα νέα και για το Zelda Wii U, το οποίο θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο 2016. Στην δημοσιότητα δόθηκε και μια νέα εικόνα από τον τίτλο, καθώς και μερικά δευτερόλεπτα από φρέσκα gameplay πλάνα, τα οποία μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Το Zelda: Tri Force Heroes θα λάβει ένα δωρεάν DLC τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου, το οποίο προσθέτει το Den of Trialls και δύο νέα outfits.

Για περιορισμένο χρονικό το Pokemon Super Mystery Dungeon που κυκλοφορεί στις 20 Νοεμβρίου θα συμπεριλαμβάνει ένα δωρεάν θέμα για το 3DS.

Ένα νέο update για το Splatoon θα κυκλοφορήσει σήμερα, το οποίο θα φέρνει νέα επίπεδα και 40 νέα αντικείμενα. To update αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς περισσότερα αναμένεται να ακολουθήσουν σύντομα. Παράλληλα,  οι υπεύθυνοι του Nintendo Treehouse θα συμμετέχουν σε ένα επερχόμενο tourmament για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί χώρα στις 19/11.

Μια νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για το Super Mario Maker που θα επιτρέπει στους παίκτες να αναζητούν επίπεδα ευκολότερα. Η ιστοσελίδα θα ξεκινήσει την λειτουργία της αυτό το Δεκέμβριο. Επιπλέον, σημειώθηκε πως περισσότερα από 3.3 εκατομμύρια επίπεδα έχουν δημιουργηθεί από τους παίκτες του τίτλου.

Συνεχίζοντας, ένα νέο πακέτο ανακοινώθηκε για το Animal Crossing: Amiibo Festival που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι και τα δύο amiibo των Isabelle και Digdy.

Την σκυτάλη έλαβε το Nintendo e-Shop με την παρουσίασή τεσσάρων τίτλων:

  • Το Pokemon Picross είναι ένας νέος free-to-start τίτλος για το 3DS όπου τα Pokemon συναντούν το Picross και θα κυκλοφορήσει αυτό το Δεκέμβριο.
  • Το Steam Wold Heist θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2015 για το 3DS
  • Το Fast Racing Neo είναι ένα racing game με τοπικό multiplayer 4 παικτών και online multiplayer 8 παικτών, το οποίο θα καταφθάσει στο Wii U στις 2 Δεκεμβρίου.
  • Τέλος, το Typoman επιτρέπει στους παίκτες χρησιμοποιώντας γράμματα να τροποποιήσουν τον κόσμο γύρω τους και θα κυκλοφορήσει στο Wii U στις 19 Νοεμβρίου.

Ένα νέο bundle για το Wii U ανακοινώθηκε, το οποίο θα περιλαμβάνει τα Splatoon και Super Smash Bros.

Ένα νέο κύμα από amiibo, που μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, αναμένεται στις 22 Ιανουαρίου.

Στην δημοσιότητα δόθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pokken Tourmament, το οποίο πλέον αναμένεται την άνοιξη του 2016.

Ένα νέο gameplay βίντεο δημοσιεύθηκε για το Star Fox Zero, ενώ αποκαλύφθηκε και η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Έτσι, ο τίτλος του Miyamoto αναμένεται στις 22 Απριλίου του 2016 αποκλειστικά για το Wii U.

 Έπειτα, το Direct στράφηκε για λίγο στο 3DS, το οποίο σύντομα θα λάβει αρκετούς νέους τίτλους.

  • Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Paper Mario, με τίτλο Mario & Luigi: Paper Jam θα κυκλοφορήσει στο 3DS στις 22 Ιανουρίου.
  • Ακόμη ένα τίτλος για το φορητό σύστημα αναμένεται στις 22 Φεβρουαρίου. Λόγος γίνεται για Fire Emblem Fates, το οποίο θα προσφέρει τρεις ξεχωριστές ιστορίες. Μαζί με το παιχνίδι ανακοινώθηκε και η συλλεκτική έκδοση του.
  • Η κονσόλα θα φιλοξενίσει επίσης τα Mega Man 1 εως 6 μέσα απο το Mega Man Legacy Collection. Παραλληλα με τον τίτλο θα κυκλοφορήσει και ενα χρυσό Mega Man amiibo.
  • Τα κλασικά Pokemon παιχνίδια Red, Blue και Yellow θα έρθουν στο Virtual Console στις 27 Φεβρουαρίου.
  • Το Hyrule Warriors Legends αναμένεται στις 25 Μαρτίου για το 3DS και θα φέρει έναν νέο χαρακτήρα από το Σύμπαν του Zelda, την Linke.
  • Μέσα στο 2016, στην κονσόλα της Nintendo θα έρθουν επίσης και τα Dragon Quest VII και Dragon Quest VIIΙ.

Πλησιάζοντας στο τέλος της παρουσίασης, ο ιαπωνικός κολοσσός παρουσίασε διάφορα παιχνίδια από τους συνεργάτες του που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016:

  • Το run ‘n’ gun platformer Hive Jump αναμένεται για το Wii U μέσα στο 2016.
  • Το Mighty No 9 του Keiji Inafune θα καταφθάσει στο Wii U τον ερχόμενο Φεβρουάριο και στο πρώτο μισό της χρονιάς για το 3DS.
  • Το LEGO Marvel Avengers αναμένεται στις 26 Ιανουρίου για τα Wii U και 3DS.
  • Το Project X Zone 2 αναμένεται για το 3DS στις 6 Φεβρουαρίου και θα σας επιτρέπει να παίξετε με χαρακτήρες από το σύμπαν του Fire Emblem και του Xenoblade Chronicles.
  • Τέλος, το Terarria έρχεται στα Wii U και 3DS στις αρχές του 2016.

Και η τελευταία ανακοίνωση, με την οποία η Nintnedo αποφάσισε να κλείσει την παρουσίαση της, ήταν η προσθήκη του Cloud από το Final Fantasy VII στο roster του Super Smash Bros.