Τον επόμενο RTS τίτλο της Blizzard θα τον επιλέξουν οι παίκτες

Η εταιρία παραμένει ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις
09 Νοεμβρίου 2015 08:42
Τον επόμενο RTS τίτλο της Blizzard θα τον επιλέξουν οι παίκτες

Φέτος στην Blizzcon, η Blizzard μίλησε για το μέλλον της σειράς Starcraft μετά το Legacy of the Void, ενώ σήμερα o Tim Morten σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamespot αναφέρθηκε στον επόμενο μεγάλο strategy τίτλο της εταιρίας.

"Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι για την ώρα είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη του Legacy of the Void. Τι θα έρθει στο μέλλον εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τους παίκτες. Μας αρέσουν τα RTS. Τόσο το Starcraft όσο και το Warcraft έχουν ακόμα πολλές ιστορίες να πουν. Υπάρχουν πλέον και νέα IPs οπότε θα μπορούσαμε και να τα αναμείξουμε. Όλα θα εξαρτηθούν από τους παίκτες, όμως προς το παρόν η ομάδα δουλεύει σκληρά πάνω στο Legacy of the Void."

Όταν ρωτήθηκε γιατί η ομάδα του θα συνεχίσει την ανάπτυξη του Starcraft σε μορφή επεισοδίων και όχι σε κάποιο sequel ή τριλογία δήλωσε τα εξής: "Ο μοναδικός λόγος είναι η επιθυμία των παικτών να μην σταματήσει η ιστορία. Σε πολλούς άρεσε η single player εμπειρία και θέλουν να δουν περισσότερα σε αυτό τον τομέα. Δεύτερον, όλοι στην ομάδα θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε να παράγουμε τέτοιας μορφής περιεχόμενο και υπάρχουν ενδιαφέροντες ιστορίες όπως της Nova που μας φάνηκε το τέλειο μέρος για να ξεκινήσουμε μια νέα ιστορία."

Ο Morten επιπλέον αποκάλυψε ότι το Nova Covert Ops, όπως θα ονομάζεται, θα έρθει σε τρία κεφάλαια με τρεις αποστολές το καθένα. Αν και ουσιαστικά πρόκειται για DLC του Starcraft 2, θα έρθει σαν standalone περιεχόμενο κάποια στιγμή μέσα στο 2016.

Το Legacy of the Void, το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας του Starcraft 2, αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο 10 Νοεμβρίου για PC.