Επίσημο το Metro: Redux

Έρχεται αυτό το καλοκαίρι στα PS4, Xbox One και PC
24 Μαΐου 2014 12:43
Επίσημο το Metro: Redux

Λίγα 24ώρα μετά τα κλιπάκια της PS4 έκδοσης του Metro: Redux, η Deep Silver και η 4A Games ανακοίνωσαν επισήμως το πακέτο που θα περιλαμβάνει τις remastered εκδόσεις των Metro 2033 και Metro: Last Light. Την μεγαλύτερη μεταμόρφωση υπέστη η Redux έκδοση του Metro 2033 η οποία θα τρέχει με την 4A Engine, που απολαύσαμε στο Last Light. Εκτός των αναβαθμίσεων στα γραφικά με advanced lighting, dynamic weather, καλύτερο animation, dynamic destruction, dynamic particle effects και αλλα τέτοια πολλά εφφέ, θα φέρει βελτιώσεις και στο gameplay φέρνοντας το πιο κοντά στον χειρισμό με τo control layout του Last Light. Να σημειώσουμε ότι οι PS4/ Xbox One εκδόσεις θα τρέχουν στα 60FPS και σε ανάλυση 1080p/900p αντίστοιχα.

Ενώ, όσον αφορά το “Redux” Metro Last Light, θα υπάρξει και εκεί ένα ελάχιστο λίφτινγκ στα γραφικά. Ακόμη, θα προστεθούν δυο “play styles”: το “Survival” play style που θα επιτρέπει να προσεγγίσετε το παιχνίδι σε πιο survival horror ρυθμούς όπως αυτούς του Metro 2033 και ουσιαστικά θα έχετε ελάχιστα πυρομαχικά, εφόδια, πιο αργό reload speed, ενώ οι εχθροί και η ΑΙ θα είναι ακόμη πιο θανατηφόροι. Και το άλλο, το “Spartan” play style θα κατευθύνεται σε πιο action μονοπάτια, όπως το Last Light. Και για να δέσει το γλυκό για τους πολύ hardcore παίκτες του Metro, το Redux θα περιλαμβάνει το Ranger mode, που επιβάλλει hardcore κανόνες και αφαιρεί το HUD.

Το Metro: Redux θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για τα PS4, Xbox One και PC σε digital και retail μορφή στα €39.99, επιπροσθέτως θα δοθεί η επιλογή να κατεβάσετε ξεχωριστά την κάθε Redux έκδοση των Metro με κόστος €19.99 έκαστος. Ακολουθούν εικόνες και trailer του Metro Redux. 

 

Tags: