Studio παραγωγής ταινιών από την Activision

Η είσοδος της εταιρίας στο χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου
08 Νοεμβρίου 2015 10:51
Studio παραγωγής ταινιών από την Activision

Την πρώτη απόπειρα της στην δημιουργία ταινιών και σειρών με βάση δύο από τα μεγάλα franchises της ανακοίνωσε η Activision σήμερα. Σύμφωνα με την εταιρία, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε παραγωγή μία τηλεοπτική σειρά Skylanders με την ονομασία Skylanders Academy και θα είναι animated, πράγμα που σημαίνει πως θα δημιουργηθεί μέσα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τρισδιάστατα μοντέλα. Η σειρά θα είναι βασισμένη στα ομώνυμα παιχνίδια και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη του Eric Rogers, σεναριογράφου και βοηθού για τηλεοπτικές σειρές όπως το Futurama, Lie to Me, NYPD Blue και Brickleberry.

Οι ηθοποιοί που θα δανείσουν τις φωνές τους στην σειρά είναι οι ακόλουθοι: Justin Long ως Spyro, Ashley Tisdale ως Stealth Elf, ο Jonathan Banks γνωστός από το Breaking Bad και ο Norm Macdonald ως Glumshanks.

Τέλος, η ανάπτυξη ταινιών και σειρών που θα βασίζονται στο Call of Duty είναι πάρα πολύ πιθανή. Ο Nick van Dyk, γνωστός από την δουλειά του στην Disney ως αντιπρόεδρος στρατηγικής, είναι ένας από τους ανθρώπους που θα διευθύνουν το νέο στούντιο της Activision Blizzard Studios ως Executive Vice President, Film and Television.