Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο League of Legends

Δείτε τι ετοιμάζει η Riot Games
04 Νοεμβρίου 2015 18:13
Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο League of Legends

Την πρώτη του μεγάλη αλλαγή στο user interface ετοιμάζεται να κάνει το League of Legends έπειτα από 6 χρόνια. Συγκεκριμένα, η δημιουργός του δημοφιλούς MOBA εργάζεται σε έναν εξ’ ολοκλήρου νέο client, εγκαταλείποντας εντελώς την παλιά τεχνολογία και χρησιμοποιώντας μια νέα βάση.

Ο νέος client θα υποστηρίζει καλύτερα τις επερχόμενες κυκλοφορίες περιεχομένου και τα καινούργια updates και θα φέρει εντελώς αλλαγμένη εμφάνιση. Νέα social χαρακτηριστικά θα προστεθούν επίσης όπως τα Parties, Clubs και μια Friends εφαρμογή για φορητές συσκευές. Ο client θα υποστηρίζει επίσης μια ελεφριά ως προς τις απαιτήσεις, αυτόνομη λίστα φίλων, ώστε να μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι και να κάνετε multi-tasking, ενώ οργανώνετε ένα παιχνίδι.

Η Riot θα προσφέρει μια alpha έκδοση του client σε όλη τη σεζόν του 2016 και ζήτησε από τους level 30 παίκτες με καλή συμπεριφορά να εργαστούν εθελοντικά προσφέροντας feedback. Οι εγγραφές θα ανοίξουν το επόμενο έτος και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του League of Legends.