Νέες πτώσεις στις συνδρομές του World of Warcraft

Τέλος στην δημοσίευση στοιχείων για τους συνδρομητές
04 Νοεμβρίου 2015 09:36
Νέες πτώσεις στις συνδρομές του World of Warcraft

Από νέο κρούσμα μαζικών αποχωρήσεων παικτών φαίνεται πως χτυπήθηκε το World of Warcraft, το οποίο μέσα σε ένα τρίμηνο έχασε άλλους 100.000 χρήστες και έχει πλέον κοντά στα 5.5 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες. Ο αριθμός των 5.6 εκατομμυρίων χρηστών που ήταν ενεργοί στο προηγούμενο τρίμηνο, ήταν ο χαμηλότερος που είχε το WoW από το 2006. Φαίνεται ότι η κυκλοφορία του τελευταίου expansion, του Warlords of Draenor, αν και αρχικά εκτόξευσε τον αριθμό των παικτών στα 10 εκατομμύρια, τελικά δεν ήταν αρκετή ώστε το παιχνίδι να αποκτήσει και πάλι μια σταθερή και ταυτόχρονα ισχυρή βάση.

Μετά τη δημοσίευση των παραπάνω οικονομικών στοιχείων, η Blizzard αποκάλυψε ότι σταματάει και επίσημα να δημοσιεύει οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τους ενεργούς συνδρομητές του WoW λέγοντας "Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τελευταίο τρίμηνο που σκοπεύουμε να δημοσιεύσουμε τον αριθμό των subscribers. Υπάρχουν πολλές άλλες μετρικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δούμε τη συνολική απόδοση της Blizzard."

Με την Blizzcon να ξεκινάει αυτήν την Παρασκευή, είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε τις επόμενες κινήσεις της εταιρίας στον τομέα του World of Warcraft, αν και ήδη γνωρίζουμε ότι το επόμενο expansion, ονόματι The Legion, όπως και η ταινία, είναι στα σκαριά και αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι και ενδεχομένως να σώσουν και ολόκληρη την παρτίδα. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πρώτο teaser trailer της ταινίας.