Φήμη: Προβλήματα στην ανάπτυξη του No Man's Sky

Αναφέρεται ότι το Ε3 demo έτρεχε σε PC
30 Οκτωβρίου 2015 20:25
Φήμη: Προβλήματα στην ανάπτυξη του No Man's Sky

Πιθανώς έπειτα από τις επανειλημμένες καθυστερήσεις που έλαβε το No Man’s Sky δεν είναι τόσο παράλογο να υποθέσει κανείς ότι οι δημιουργοί του αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ανάπτυξη του, δεδομένου κιόλας του μικρού μεγέθους της ομάδας. Ακριβώς αυτό υποστηρίζουν ορισμένες νέες φήμες.

Συγκεκριμένα, μια ανώνυμη πηγή που επικαλέστηκε το Destructoid αναφέρει ότι το παιχνίδι προορίζονταν να παρουσιαστεί σε ένα επερχόμενο event στην μεγάλη Βρετανία, αλλά τελικά τα πλάνα ματαιώθηκαν λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων με τον τίτλο. Επίσης, η ίδια πηγή αναφέρει πως το demo που παρουσιάστηκε στην E3 έτρεχε σε έναν ισχυρό υπολογιστή και όχι σε κάποιο PlayStation 4, παρόλο που χρησιμοποιούνταν το χειριστήριο της κονσόλας. Τέλος, αναφέρεται πως η Hello Games αντιμετωπίζει σημαντικά εμπόδια στο να κάνει το παιχνίδι να ‘τρέξει’ στην κονσόλα της Sony.

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το μικρό στούντιο αντιμετωπίζει όντως τέτοια προβλήματα. Το No Man’s Sky αναμένεται για το PlayStation 4 τον Ιούνιο του 2016, τρία χρόνια μετά την αρχική ανακοίνωση του το 2013.