Σχεδόν όλα τα Resident Evil σε έκπτωση στο Steam

Τώρα είναι η ευκαιρία αν θέλατε κάποιο τίτλο της σειράς
29 Ιουνίου 2024 12:19
Σχεδόν όλα τα Resident Evil σε έκπτωση στο Steam

Τα Steam Summer Sales έχουν ξεκινήσει ήδη και αυτή τη στιγμή μπορείτε να βρείτε δεκάδες παιχνίδια σε προσφορά. Έτσι, η Capcom δε θα μπορούσε να λείπει από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις και αυτή τη στιγμή μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλα τα Resident Evil παιχνίδια σε μειωμένες τιμές.

Αναλυτικότερα, σε αυτές τις εκπτώσεις θα βρείτε το Resident Evil HD στα 4.99 ευρώ, ενώ στην ίδια ακριβώς τιμή υπάρχουν και τα Resident Evil 0, Resident Evil 5, Resident Evil 6, Resident Evil Revelations και Resident Evil 4 (2005). Παράλληλα το Resident Evil Revelations 2 ανέρχεται στα 1.49 ευρώ.

Για εσάς που περιμένατε κάποια πτώση τιμής στα πρόσφατα Remakes, αλλά και στο Resident Evil Village σάς έχουμε ευχάριστα νέα. Πιο συγκεκριμένα, το Resident Evil 2 και το Resident Evil 3 Remake κοστίζουν 9.99 ευρώ, το Resident Evil 7 Biohazard ανέρχεται στα 7.99 ευρώ, ενώ κατέβηκε και η τιμή του Resident Evil 4 Remake στα 29.99 ευρώ.

Παράλληλα, υπάρχει σε έκπτωση και το Resident Evil Village, το οποίο θα μπορείτε να προμηθευτείτε μαζί με το Resident Evil Re:Verse στα 15.99 ευρώ. Μειωμένη τιμή έχει και η Gold Edition του τίτλου που περιλαμβάνει το Winter’s Expansion pack και αυτό το πακέτο κοστίζει 19.99 ευρώ.

Βρείτε όλα τα Resident Evil της προσφοράς πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.