Έχουμε νέα για το Dune: Awakening, το μεγάλο MMO της Funcom

Προς το παρόν δεν αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας
21 Ιουνίου 2024 15:48
Έχουμε νέα για το Dune: Awakening, το μεγάλο MMO της Funcom

Η γνωστή εταιρία, Funcom, πραγματοποίησε ένα ειδικό Direct Showcase για το Dune: Awakening, το επερχόμενο MMO survival παιχνίδι που υπόσχεται έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο, για όλους τους λάτρεις του Dune. Το showcase διήρκησε 30 λεπτά με in-depth συνεντεύξεις από τους δημιουργούς, πλάνα από το παιχνίδι, μία μικρή γεύση από το character creation και πολλά ακόμα.

Να σημειωθεί, ότι ούτε τώρα μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει ο τίτλος. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Dune: Awakening λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια πριν τη γέννηση του Paul Atreides, όπου εσείς καλείστε σε ένα ταξίδι ακολουθώντας τα χνάρια του Fremen.

Το Dune: Awakening ξεπέρασε πρόσφατα το 1 εκατομμύριο wishlists στο Steam και βασίζεται στις πιο πρόσφατες επιτυχημένες ταινίες του Denis Villeneuve και φυσικά στα βιβλία του Frank Herbert. Έτσι, μέσα στο παιχνίδι καλείστε να εξερευνήσετε τον τεράστιο ανοιχτό κόσμο του Arrakis που έχει πληγεί από τον πόλεμο και θα πρέπει να προσπαθήσετε να πάρετε τον έλεγχο μαζί με εκατοντάδες άλλους παίκτες, μιας και μιλάμε για MMO.

Μεγάλο ρόλο θα παίζει και η επιβίωση εδώ και θα πρέπει να συλλέγετε διάφορους πόρους για να κατασκευάσετε τη βάση σας, ενώ θα μπορείτε να περιηγείστε στους χάρτες με διάφορα οχήματα. Όσον αφορά το gameplay ετοιμαστείτε -όπως λέει η ομάδα ανάπτυξης- για εντυπωσιακά set-pieces, ενώ θα υπάρχει κανονικά και το stealth στοιχείο.

Όλες οι νέες εικόνες που αποκαλύφθηκαν από το Dune: Awakening:

Όλα τα trailers που κυκλοφόρησαν από το παιχνίδι:

Το Dune: Awakening βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC, PS5 και Xbox Series X|S. Τα gameplay πλάνα του τίτλου θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της Gamescom 2024 αυτόν τον Αύγουστο.

Tags: