Γεγονός η νέα έκδοση του Beyond Good & Evil και κυκλοφορεί σε λίγες μέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σιγή ιχθύος για το sequel
21 Ιουνίου 2024 11:39
Γεγονός η νέα έκδοση του Beyond Good & Evil και κυκλοφορεί σε λίγες μέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις ατελείωτες φήμες και τα leaks που είχαν γίνει από τα τέλη του 2023, η Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα ότι το Beyond Good & Evil θα επιστρέψει στο σήμερα για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του. Ναι, η εταιρία αποκάλυψε το Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, το οποίο μάλιστα θα γίνει διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες σε 4 ημέρες από σήμερα.

Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκαν οι πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει, η Ubisoft αναφέρει στο trailer ότι θα το βρείτε «σε όλες τις πλατφόρμες». Η περιπέτεια της Jade αναβαθμίζεται, λοιπόν, και όπως έγινε γνωστό, ο οπτικοακουστικός τομέας έχει δει βελτίωση, μιας και θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε 4K ανάλυση και 60FPS, με καλύτερα γραφικά, αναβαθμισμένο ήχο και χειρισμό, αλλά και κάτι άλλο.

Αυτό το άλλο είναι το νέο treasure hunt που θα βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι και θα σας πει περισσότερα για την Jade, αλλά και μία gallery που θα περιέχει υλικό από τα γενέθλια του franchise. Η Ubisoft αποκάλυψε ότι εκτός από τον αναβαθμισμένο ήχο, έχει γίνει καλύτερη δουλειά και στο soundtrack.

Η Ubisoft δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάποιο νέο trailer για το Beyond Good & Evil 2 σε αυτή την εορταστική περίοδο για το franchise. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το sequel βρίσκεται στα σκαριά εδώ και 15 χρόνια και έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Το Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει για «όλες τις πλατφόρμες» στις 25 Ιουνίου. Παρακάτω θα βρείτε και το σχετικό trailer.