Ανακοινώθηκε το Outlast 2

Ο τρόμος επιστρέφει δριμύτερος το 2016
29 Οκτωβρίου 2015 11:51
Ανακοινώθηκε το Outlast 2

Τον λογαριασμό της στο Twitter επέλεξε η Red Barrels Games για να προετοιμάσει τον κόσμο για την αυριανή ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, το πολυαναμενόμενο Outlast 2 που γνωρίζαμε ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό, θα ανακοινωθεί όπως όλα δείχνουν αύριο. Στο παρελθόν το στούντιο είχε αναφερθεί ξανά στο παιχνίδι στο παρελθόν, ρωτώντας την κοινότητα ποια νέα χαρακτηριστικά επιθυμεί να δει περισσότερο στο παιχνίδι.

Τα δύο σχετικά tweets μπορείτε να τα δείτε παρακάτω, ενώ όλες τις πληροφορίες για το παιχνίδι θα μπορείτε να τις βρείτε στο Unboxholics.com αμέσως μετά την ανακοίνωση του για αυτό μείνετε συντονισμένοι.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Red Barrels Games ανακοίνωσε και επίσημα την συνέχεια του Outlast. Ο τίτλος θα ονομάζεται Outlast 2 και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2016. Ο μηχανισμός της κάμερας από το πρώτο παιχνίδι θα επιστρέψει, ενώ η δράση θα λαμβάνει χώρα σε μια νέα τοποθεσία και θα πρωταγωνιστούν νέοι χαρακτήρες. Το πρώτο βίντεο και το κείμενο που συνόδευε την ανακοίνωση του παιχνιδιού μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω.

Δεν υπάρχει διαμάχη που να είναι μόνο μαύρο και άσπρο. Αλλά μόλις κάτσει η σκόνη, οι νικητές παίρνουν τις αποφάσεις για το ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο. Ποιος είναι καλός και ποιος κακός.

Η ανθρώπινη φύση μας ωθεί στα άκρα της βίας και της διαφθοράς, την οποία στη συνέχεια δικαιολογούμε με την θεία έμπνευση και την υπόσχεση του παραδείσου που θα έρθει. Ο τρόμος πηγάζει από την απελπισία και την τυφλή πίστη. Το Outlast 2 θα δοκιμάσει την πίστη σας, σπρώχνοντας τους παίκτες σε έναν τόπο, όπου το να τρελαθείς είναι το πιο λογικό πράγμα που μπορείς να κάνεις.