Η Bethesda δεν θα βιαστεί το Fallout 5

Παρά την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς
18 Ιουνίου 2024 17:17
Η Bethesda δεν θα βιαστεί το Fallout 5

Ο θρυλικός δημιουργός των The Elder Scrolls παιχνιδιών, των τελευταίων Fallout τίτλων και του Starfield, Todd Howard, παραχώρησε μια συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης στον YouTuber MrMattyPlays, μιλώντας μεταξύ άλλων και για το επόμενο Fallout παιχνίδι.

Ο Howard αναγνώρισε την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς του Amazon, αναφέροντας πως τα Fallout δεν ήταν ποτέ πιο δημοφιλή απ’ ότι τώρα, αλλά ταυτόχρονα επισήμανε πως η Bethesda δεν θα βιαστεί το Fallout 5, καθώς θέλει να το κάνει σωστά.

Αναλυτικότερα, τόνισε:

Όσον αφορά τα άλλα Fallout παιχνίδια στο μέλλον, προφανώς δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτά αυτή τη στιγμή, αλλά θα έλεγα ότι δεν αισθανόμαστε ότι πρέπει να βιαστούμε να τα ολοκληρώσουμε ή ότι πρέπει να βγάλουμε κάτι που είναι διαφορετικό από τη δουλειά που κάνουμε στο Fallout 76.

Αυτή τη στιγμή, η τηλεοπτική σειρά Fallout καλύπτει ένα συγκεκριμένο niche όσον αφορά το franchise και την αφήγηση. Καταλαβαίνω απόλυτα την επιθυμία για ένα νέο mainline single player παιχνίδι και κοιτάξτε, αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο. Επίσης, δε νομίζω ότι είναι κακό για τον κόσμο να του λείψει και λίγο.

Θέλουμε απλώς να το κάνουμε σωστά και να διασφαλίσουμε πως οτιδήποτε κάνουμε σε ένα franchise, είτε πρόκειται για το Elder Scrolls είτε για το Fallout είτε τώρα για το Starfield, θα συνιστά μια σημαντική στιγμή για όλους όσους αγαπούν αυτά τα franchise όσο εμείς.

Όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια της Bethesda γενικότερα, ο Howard αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερα, λέγοντας:

Προφανώς δεν μπορώ να μιλήσω για τα πράγματα πάνω στα οποία δουλεύουμε αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να τα κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο κρυφά, και ξέρετε, το τέλειο σενάριο για εμένα είναι να ανακοινώνω τα παιχνίδια και να τα κυκλοφορώ το συντομότερο δυνατόν.

Πάντως, ο Howard επιβεβαίωσε πως η Bethesda δεν έχει στα πλάνα της να εκσυγχρονίσει κάποιο από τα Fallout 1 ή Fallout 2, ούτε να τα φέρει στις κονσόλες.

Για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη μέσα από τον player που ακολουθεί: