Kingdom Hearts: Το λατρεμένο franchise της Square Enix κυκλοφόρησε στο Steam και έχει προσφορά!

Η ευχή των fans πραγματοποιήθηκε
14 Ιουνίου 2024 13:48
Kingdom Hearts: Το λατρεμένο franchise της Square Enix κυκλοφόρησε στο Steam και έχει προσφορά!

Το Kingdom Hearts franchise της Square Enix μόλις κυκλοφόρησε στο Steam! Η λατρεμένη σειρά υπήρχε εδώ και καιρό στο PC, αλλά οι χρήστες μπορούσαν να το προμηθευτούν μόνο από το Epic Games Store.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν στο Steam τα Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts III + Re Mind DLC, αλλά και το Kingdom Hearts Integrum Masterpiece.

Το Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX έρχεται ανανεωμένο για τους παίκτες του PC με καλύτερο οπτικοακουστικό τομέα και ομορφότερα textures, ενώ όσοι αγοράσουν το Kingdom Hearts III με το DLC του ή το “Integrum Masterpiece bundle” θα λάβουν και ένα δωράκι από την εταιρία, το Dead of Night, ένα όπλο/keyblade για τον πρωταγωνιστή.

Το Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX έχει προσφορά αυτή τη στιγμή και κοστίζει 34.49 ευρώ, το Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue ανέρχεται στα 41.39 ευρώ, ενώ το Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC) είναι και αυτό στα 41.39 ευρώ. Υπάρχει επίσης και ένα πακέτο που προσφέρει όλα τα παραπάνω, με το όνομα Kingdom Hearts Integrum Masterpiece στην τιμή των 68.99 ευρώ. Η προσφορά του ισχύει μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Ακολουθεί το βίντεο της Square Enix για την κυκλοφορία των Kingdom Hearts στο Steam:

Βρείτε τα Kingdom Hearts στο Steam πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Kingdom Hearts έκανε την εμφάνισή του το 2002 στο PlayStation 2, ενώ έχει δει δύο sequels και αρκετά spin-offs σε διάφορες πλατφόρμες. Η Square Enix ανακοίνωσε πριν από μερικά χρόνια ότι εργάζεται στο Kingdom Hearts 4 δίνοντας στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser, αλλά έκτοτε παρέμεινε σιωπηλή.

Τα Kingdom Hearts κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες στο Steam.