Μεγάλη αναβάθμιση για το Discord στο PlayStation 5

Ο τρόπος λειτουργίας του θα γίνει πολύ πιο βολικός
13 Ιουνίου 2024 13:17
Μεγάλη αναβάθμιση για το Discord στο PlayStation 5

Το PlayStation ανακοίνωσε μια μεγάλη αναβάθμιση για μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του PlayStation 5. Συγκεκριμένα, η ενσωμάτωση του Discord στην πλατφόρμα θα εμπλουτιστεί και θα επιτρέπει στους χρήστες του συστήματος να μπαίνουν σε voice chats με τους φίλους τους απευθείας από το μενού του PS5, χωρίς να χρειάζονται το κινητό τους, όπως δηλαδή γινόταν μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, μέσα από το Game Base στο Control Center που εμφανίζεται με το πάτημα του PlayStation κουμπιού στο χειριστήριο, θα υπάρχει πλέον μια ειδική Discord καρτέλα. Σε αυτή, οι χρήστες θα μπορούν να βρουν servers και groups που ανήκουν και απευθείας να κάνουν join φωνητικές κλήσεις με τους φίλους τους, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και αν παίζουν εκείνοι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του PlayStation, η διάθεση της ενημέρωσης αυτής θα γίνει σταδιακά μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες. Αρχικά, λοιπόν, θα καταφθάσει στην Ιαπωνία και στις υπόλοιπες χώρες της Ασίας και μετά θα έρθει στην Ευρώπη, την Αμερική και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Ακολουθεί το σύντομο βίντεο που ανάρτησε το PlayStation για να συνοδεύσει την ανακοίνωση, το οποίο παρουσιάζει αναλυτικά τα προαναφερθέντα βήματα.

Tags: