LIVE: Ubisoft Forward 2024 – Δείτε ζωντανά το σόου με Assassin’s Creed Shadows, Star Wars, κ.α.

Σήμερα το βράδυ η παρουσίαση!
10 Ιουνίου 2024 14:49
LIVE: Ubisoft Forward 2024 – Δείτε ζωντανά το σόου με Assassin’s Creed Shadows, Star Wars, κ.α.

Το Summer Game Fest 2024 συνεχίζεται και αμέσως μετά το σόου του Xbox που είδαμε χτες, τα ηνία παίρνει τώρα η Ubisoft, η οποία έχει ένα πλούσιο ρόστερ τίτλων για να παρουσιάσει στο δικό της Ubisoft Forward.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο γαλλικός publishing κολοσσός έχει δρομολογήσει την παρουσίασή του για σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 22:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά από το Λος Άντζελες στο κανάλι της Ubisoft στο YouTube και στο Twitch, με το pre-show να ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα.

Τι θα δείξει όμως η Ubisoft; Πάνω-κάτω γνωρίζουμε τα περισσότερα περιεχόμενα του Forward σόου, αφού η εταιρία αποκάλυψε δύο trailers ήδη, ένα στο σόου του Geoff Keighley και ένα στο Xbox Games Showcase. Έτσι, έχει επιβεβαιωθεί ότι θα μάθουμε περισσότερα και θα δούμε gameplay πλάνα από το Star Wars Outlaws που καταφθάνει τον Αύγουστο και από το Assassin's Creed Shadows που αναμένεται το Νοέμβριο.

Σε αυτό το σημείο πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Σάκης Καρπάς των Unboxholics θα βρίσκεται στο σόου της Ubisoft, έχοντας τη δυνατότητα να δει και να δοκιμάσει από πρώτο χέρι τα παιχνίδια της εταιρίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το event μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω, ενώ για τα previews μας και περισσότερη αποκλειστική κάλυψη μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.