Νέα πλάνα για το Avowed της Obsidian, χωρίς όμως να μάθουμε αυτό που ήθελαν οι fans

Επιβεβαιώθηκε ότι θα έρθει εντός του 2024
10 Ιουνίου 2024 09:01
Νέα πλάνα για το Avowed της Obsidian, χωρίς όμως να μάθουμε αυτό που ήθελαν οι fans

H Obsidian Entertainment δε γινόταν να λείπει από το μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι του Xbox Game Showcase στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2024 και παρουσίασε ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο Avowed, για το οποίο μπορεί να μη μάθαμε την ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του -όπως πολλοί θα ήθελαν- αλλά τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2024

Το φιλόδοξο fantasy action RPG πρώτου προσώπου αποκάλυψε πολλές πτυχές της πλοκής του, αφού το Story trailer επικεντρώθηκε σε αυτό και μέσα στο campaign θα σας καθοδηγούν τρεις ξεχωριστές φωνές, ο αυτοκράτορας, ο εξτρεμιστής paladin Inquisitor Lodwyn και ο companion του παίκτη, ονόματι Giatta. Οι παίκτες θα πρέπει να ανακαλύψουν την πηγή του Dreamscourge και να αποτρέψουν την εξάπλωσή του στα Living Lands πριν βυθιστούν στην τρέλα. Κάθε επιλογή που θα παίρνει ο παίκτης θα μπορεί να αλλάζει τις τύχες υπέρ ή κατά ενός faction, επομένως οι συμμαχίες σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο. 

Να θυμίσουμε ότι η ιστορία του Avowed λαμβάνει χώρα στον κόσμο της Eora, με την οποία οι παίκτες είχαν συστηθεί σε αυτή μέσω του franchise του Pillars of Eternity.  Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer του Avowed, το οποίο περιλαμβάνει πολλά νέα gameplay πλάνα.  

Η κυκλοφορία του Avowed θα γίνει εντός του 2024 για τα Xbox Series X|S και Windows PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στην υπηρεσία Xbox Game Pass.