Δείτε το νέο trailer από το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl του Xbox

Ο νέος τίτλους του franchise έρχεται τον Σεπτέμβριο
09 Ιουνίου 2024 22:20
Δείτε το νέο trailer από το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl του Xbox

Από το Xbox Games Showcase δεν έλειπε ούτε το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox και PC αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Η Microsoft και η ομάδα ανάπτυξης, GSC Game World, παρουσίασαν ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το νέο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο υπόσχεται να σας καθηλώσει με τον κόσμο του “The Zone”. Το νέο βίντεο διαρκεί περίπου τρία λεπτά και έχει την ονομασία The Time of Opportunities.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Stalker 2 θα εκμεταλλεύεται τις τεχνολογίες αιχμής της Unreal Engine 5 και υπόσχεται ρεαλιστικά γραφικά και έναν γεμάτο κόσμο. Για ακόμη μια φορά, η ομάδα έκανε γνωστό ότι το παιχνίδι θα προσφέρει έναν πραγματικά τεράστιο ανοιχτό κόσμο και μία ιστορία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl θα κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X|S και PC στις 5 Σεπτεμβρίου. Όσοι είναι συνδρομητές στο Xbox Game Pass θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι χωρίς επιπλέον κόστος. Παρακολουθήστε τα νέα gameplay πλάνα του παιχνιδιού παρακάτω.