Gears of War E-Day: Το Gears γυρνάει στα παλιά με νέο παιχνίδι με Marcus και Dom! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε το νέο κεφάλαιο
09 Ιουνίου 2024 21:48
Gears of War E-Day: Το Gears γυρνάει στα παλιά με νέο παιχνίδι με Marcus και Dom! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φετινό Xbox Games Showcase 2024 έκλεισε κάνοντας μια ευχή των Gears of War fans πραγματικότητα. Το νέο κεφάλαιο της σειράς μόλις αποκαλύφθηκε και όχι, δεν είναι το Gears 6, είναι το Gears of War: E-Day.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Coalition αποφάσισε να πατήσει μια άνω τελεία στα γεγονότα που ξεκίνησαν να αφηγούνται τα Gears 4 και Gears 5, για να αφηγηθεί μια prequel ιστορία. Το Gears of War: E-Day θα λαμβάνει χώρα στην πιο κρίσιμη ημέρα για το σύμπαν της σειράς, όταν οι Locust ξεκίνησαν να αναδύονται από το έδαφος.

Όπως καταλάβατε, το παιχνίδι θα είναι prequel, λαμβάνοντας χώρα 14 χρόνια πριν το αρχικό Gears of War. Πρωταγωνιστές θα είναι οι λατρεμένοι Marcus Fenix and Dom Santiago, με την ιστορία να εστιάζει στο πώς σχηματίστηκε ο άρρηκτος δεσμός τους. Το παιχνίδι δεν είναι spin-off, είναι το επόμενο βασικό κεφάλαιο, όπως τονίζει η ομάδα ανάπτυξης.

Όσον αφορά το gameplay, το Gears of War E-Day θα διατηρήσει την κλασσική third-person shooting δράση, κάνοντας πολλές βελτιώσεις. Για την ανάπτυξή του γίνεται χρήση της Unreal Engine 5, με την ομάδα να θέλει να θέσει το νέο πήχη για την ποιότητα των γραφικών στη gaming βιομηχανία. Μάλιστα, τόνισε ότι έχει δοθεί τεράστια έμφαση στις λεπτομέρειες στα περιβάλλοντα, καθώς και στα animations.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer του παιχνιδιού, το οποίο συνοδεύει μια instrumental διασκευή του "Mad World" του Adam Lastiwka.