Το Indiana Jones του Xbox μόλις απέκτησε ολοκαίνουργιο trailer αλλά όχι ημερομηνία

Θα σας ταξιδέψει από ζούγκλες μέχρι και σε χιονισμένα μέρη
09 Ιουνίου 2024 21:11
Το Indiana Jones του Xbox μόλις απέκτησε ολοκαίνουργιο trailer αλλά όχι ημερομηνία

Το Indiana Jones and the Great Circle των Bethesda Studios και Xbox μόλις απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο trailer, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη. Ο επερχόμενος τίτλος της MachineGames συνεχίζει να μιλάει στην καρδιά των fans και μόλις έγινε γνωστό ότι εκτός από καταπράσινες ζούγκλες, θα σας ταξιδέψει μέχρι και στα Ιμαλάια.

Το νέο trailer του Indiana Jones and the Great Circle σάς ταξιδεύει στα χιονισμένα βουνά, όπου θα επισκεφθεί ο θρυλικός Indy για τη νέα περιπέτειά του. Ωστόσο, τίποτα από όλα όσα έχει σχεδιάσει δε θα κυλήσει ομαλά, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με πολλούς κινδύνους.

Χρονικά, το παιχνίδι τοποθετείται μεταξύ των Raiders of the Lost Ark και The Last Crusade και θα σας ταξιδέψει σε περιοχές σε όλο τον κόσμο, από τις πυραμίδες τις Αιγύπτου, μέχρι επικίνδυνα χιονισμένα βουνά. Το gameplay θα περιλαμβάνει γρίφους, με τους developers να επισημαίνουν πως είναι βασική πτυχή της εμπειρίας. Παράλληλα, θα υπάρχουν μάχες και platforming, στα οποία φυσικά θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μαστίγιο του χαρακτήρα.

Θα υπάρχει και η επιλογή του stealth, ενώ τα περιβάλλοντα θα είναι γεμάτα λεπτομέρειες, με πολλούς προαιρετικούς γρίφους για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την κάθε σπιθαμή. Παραγωγός είναι ο Todd Howard, ο θρυλικός σχεδιαστής των Elder Scrolls, Fallout και Starfield των Bethesda Game Studios.

Το Indiana Jones and the Great Circle θα κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X|S και PC μέσα στο 2024. Προς το παρόν δεν ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα γίνει διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία, Xbox Game Pass. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.